APRIL APRIL

Det känns som att jag har sprungit fram och tillbaka hela fucking veckan och jag har trott det har varit torsdag hela veckan. Imorgon får vi äntligen påsklov, det ska bli skönt och snart är det sommarloooooooov! Idag efter skolan gick jag, Jennie och Malin förbi forum sen sprang vi iväg till stan för intervjun på svenska dagbladet och vi kommer hela 30 min försent, det var lite pinsamt men de var hur trevliga som helst. De ringde oss alla tre efter ett tag och sa att vi fick komma på provvecka nästa vecka men jag tackade nej för jag har ju fått ett annat jobb som telefonförsäljare! Jag ska börja imorgon, läskigt! Sedan om det blir något i älta ska jag åka dit efter.
PUUUUUUUUSS/Lana♥



and if i get there, yes i really push it in

GODMORGON! Asso jag ville börja gråta eller typ börja skära mig när jag kom på vad jag hade drömt om.. Jag hade drömt om att det var fett myckeeeet snö ute sen när jag vaknade trodde det jag att vi hade engelska 10:15 men jag kollade schemat o det stod matte, så vad gör jag? Soooooooooover! MOAHAHAHA.
Idag ska jag och Jenniepennie gå på intervju på dagens nyheter typ hihihihihihihi nu ska jag äta sen åka min fula buss till skolan.
/Lana♥


HAHAHA


måste plugga

JAG
MÅSTE
PLUGGA
MEN
JAG
ORKAR
INTE
OCH
JAG
HAR
MATTEPROV
IMORGON

JAG
KANSKE
BORDE
PLUGGA
ÄNDÅ
ELLER
?
/
LANA♥




17:05 - rash

Hello, sitter och lyssnar på kid cudi dididi. Idag så började vi på tv-produktion, det kommer bli jätte kul o göra tvprogram osv MEN min grupp verkar helt.. Eller jag ska inte säga nåt för jag kanske dömer för snabbt, vi får se hur dom egentligen är när vi har börjat jobba på riktigt.
Nu ska jag byta till mjukiiiiis och sedan gå ut med deppiga Esra!
 Pusssssssssss/Lana♥


sleepy

hello hello!
känner mig så mätt att jag nästan kommer att spricka!
jag åt en stor mängd pommes så jag e dömätt.
Min dag började med att jag väcktes av min 3åriga lillasyster pratade om att hon skulle hinna med bussen till sitt dagis, var hon fick det ifrån fattar jag inte heller.. men men, efter det så vaknade jag och blev lite halvpigg. Gick till köket och slängde i mig lite kladdkaka med grädde, men var inte riktigt mätt så jag tog lite jordgubbar med grädde.. åå va gott det var, kändes nästan som sommar!
Sen hade jag planerat sen igår att jag skulle åka till stan och köpa två par skor, och idag när jag väl skulle fråga så frågade jag runt mina kompisar om dom ville följa med men ingen ville eller orkade eller kunde, så jag åkte ensam. JA jag åkte ensam in till stan.. kul var det inte.. men jag ville ha skorna. De var ett par lila och ett par röda "converse" skor. Skitcoola speciellt till nu på sommaren.
Så jag åkte och fick hem båda paren, sen rullade jag in på gina och kollade runt och fick hem två tröjor därifrån rean. Åh vad jag älskar REA! hahah! liksom där jag hör hemma.




de två randiga tröjorna från gina tricot. 49 st

Kramiss! Sophia

tråkig lördagskväll

Har jättetråkigt just nu, sitter och lyssnar på Britney Spears-Born to make u happy. Skit längesen man hörde den haha, den är så gullig. Men idag har jag inte gjort så mycket än att vara hemma, mamma och pappa drog iväg på någon grej i rinkeby, så jag stannade hemma och ruttnade vi datan. Jag åt för en stund sen, det blev lax med potatis å hollandaisesås, yummi säger jag bara! love it !
Nu vill jag ta en varm dusch och lägga mig i sängen å lyssna på musik.
Har haft så mycket att tänka på, och idag märkte jag en hemsk grej, som jag inte orkar dela med mig.
Men men... Vi hörs imorgon!


Kramis!!  / Sophia


grädde

God morgon, god eftermiddag? Jag vaknade typ för 2 timmar sen, jag har bara möglat i sängen och drack redbull precis. Måste sluta dricka det där men det är svårt, och nej jag är inte beroende! Igårkväll var det middag hos Sanfo, det var lite sådär i början men sen hände det grejer! Jag har tyvärr inga bilder men nu ska jag gå och mögla vidare eller hitta på något. Pusspusspuss/ Lana♥
  
 


01:26

Hejsan alla barn. Hur mår ni? Jag mår bra förutom att jag är stressad och nervös. Det är bara så störande och jobbigt när man ska upp så tidigt som halv sju.. Bara för att hinna med vissa saker, jag vill sova längre vafan och nu tänker ni säkert; "gå och lägg dig i tid". Iallafall, idag stanande jag kvar i skolan tills halv sju och redigerade klart en grej med Jennie. Jobbigt men där får man faktiskt skylla sig själv.
Imorgon är det middag hos världens bästa Sanfo, hon fyllde 20 idag. Grattis älskling!!
Nu ska jag gå och lägga mig, hoppas att jag går upp i tid imorgon..


Snygga Sanfo

/Lanamåstesova♥


23 mars

Tjena på er. Hur mår ni? Pff jag mår sådär, har haft fullt upp hela veckan i skolan. Har haft otrolig huvudvärk så jag har typ bara kommit hem och sovit när jag väl kom hem. Har inte hunnit nörda mig vid datan. Men iallafall. Jag har inte gjort så jättemycket egentligen, i fredags så latade jag mig hemma, jag gjorde paj åt familjen. Den blev skit lyckad ( måste fan börja ta bilder på det jag lagar igen), sen i lördags åkte jag och träffade Sunday runt fyra. Sen runt åtta så träffade jag Irini. Sen på söndagen sooov jag! Och i veckan fram tills nu har jag inte gjort nåt alls förutom att gå till skolan sen hem, det har varit så himla tråkigt för vi börjar så tidigt och slutar så sent. Så det enda man gör är att man sover när man kommer hem. Men nästa vecka har vi en annan period så vi kommer börja lite senare. Sen har jag varit så deppig för att jag fick IG på mitt matte prov. Men tur att jag inte behöver ha matte i tvåan eller trean iallafall. Men men , imorgon har vi ett prov i livsmedelshygien. Det är inte alls svårt. Men ska bara repetera litegrann. Nu ska jag dra!

♥ Sophia


( sunday blev skit glad för den här bilden HAHA! )

PIGGELIN

Kom precis hem från centruuuuuum, jag var där med Imanpiman och snackade med Mansor inne på folkets hus. Iallafall, jag var i skolan idag till halv fucking 6! Seeeeeeeeeeeeeeeeen, fuck you!

DAGENS BILD



/Lana♥


visste ni att...

...jag ska sova nu. GONATT♥
-
Lana


vatten


 "Medan varje svensk duschar bort tusentals liter vatten om året går miljarder människor törstiga. Problemet är dock inte alltid att det saknas vatten utan att vattnet inte når fram till de behövande."

Asso vafan? Jag kan inte sova, kommer gråta. Kolla barneeeeeeet!
-Lana


chuuupa

HEJ! Det var ett tag sen men jag har bara inte orkat. Just nu sitter jag och rapar, finns ju inget o göra såhär 3 på morgonen.. Eller jo sova kanske.
Alltså kan ni tänka er att det redan är mars, tiden går för fort tycker jag man hinner liksom inte med allt. Kommer jorden gå under? Jag har hört att om man bygger nya hus ofta, vilket de gör nu överallt och om man känner att tiden går fort så är det tecken på att jorden kommer gå under. Jag har börjat tänka på jordens undergång fett mycket, härom dan drömde jag om att det var jordbävning och alla skulle dö sen drömde jag om att molnen var upponer men.. Vem bryr sig? Kör bara.


God natt- Lana♥


16 mars

tjatja!
Jag ska berätta hur mitt liv är så fantastiskt !
Jo, jag kom hem i förr igår och skulle sätta mig vid datan, sen när jag väl sätter mig vid datan så hoppar mitt internet och tillslut försvinner! Vi har försökt att ringa runt till comhem osv men de blev bara värre. Nu måste vi vänta i några dagar.. Så nu använder jag mammas data med trådlöst internet. Perfekt.
Jag har inte gjort så mycket hittills i veckan förutom att plugga. Jag tycker att de går ganska bra, jag skrev klart min uppsats om anorexi fast min lärare sa att jag skulle slipa om den lite, så det måste göras. I helgen vet jag inte vad jag ska göra faktist, kanske bara blir sitta hemma eller träffa några. Får se :)
Hare bra hittills!

Kram Sophiaaaa!!


14 mar

Tjeena!
Hur är det med alla? Jo jag mår bara bra själv. Känner mig helt pigg. Sov hos min kompis Soheila igår kväll och vi sov som stockar tills klockan två ungefär. Björnar med andra ord. Vi var uppe och låg och snackade och kollade på film, hade lite mysigt tillsammans. Det var skit kul. I fredags gjorde jag inte så mycket jag var i skolan bara och hade tråkigt vi började sent och slutade tidigt så det var perfekt, sen åkte jag och träffade sunday så vi chillade lite oxå sen åkte jag hem och latade mig. Jag har inte bloggat på hela veckan, jag har bara inte haft någon lust, har haft så mycket plugg och så mycket uppsatser att skriva så jag orkade inte att skriva ett inlägg. Men nu känner jag att jag måste vara lite aktiv med att skriva i bloggen, så det ska bli.
Idag har jag inte gjort så mycket förutom att jag har vaknat och ätit frukost hos soheila, sen rullat hem. Men nu har pappas kompis till studion kommit så jag ska hjälpa mamma att laga maten.
Jag skriver sen måste kila.

Peaaaaaaaaace!/ Sophia



hahahaha jag och Matilda i fredags

kissobajs

Så fort jag sätter mig vid datorn blir jag kissnödig men jag sitter och skakar på rumpan tills kisset lugnar ner sig lite, jag ska kissa snart jag lovar. En annan grej, när man är nummer två nödig blir man fett stressad och sur om någon pratar med dig, man vill ba boxa människan och göra nummer två. Aja, skola som vanligt idag inget speciellt, åkte och gymmade en stund också. Imorgon har jag matteprov... Matte kan suga kuk, varför finns matte om miniräknare finns :S
/Lana Kissnödigsson ♥


?


green

Fucking skolan började idag, gissa om jag kom i tid? Nej, men det är lite lättare och komma upp på morgonen eftersom det är plusgrader.
Har inget mer och säga, torr inlägg jag vet..


Torr bild på köpet också.
-L♥


jag tycker inte om datumet; 4/3

Igårkväll blev det bio med klassen, vi kollade på alice in wonderland. Filmen var hur bra som helst men en sak störde mig, tjejen som spelade alice var ful :/ jag blev lite besviken, men däremot gjorde min älskling Johnny Depp filmen ännu bättre. Det sägs att han aldrig kollar på sina egna filmer, hur fan kan man inte göra det? Sjuk gubbe.
Jag vaknade runt 1 och har fortfarande inte ätit något, men anä kommer hit snart så vi ska till centrum och tjocka oss med pizza eeeeeeehehe!
♥ Lana.


alice in wonderland

Hej bajskorvar! Vad händer?! Hos mig händer det inget speciellt, eller jo jag måste börja fixa mig snart. Jag ska på bio ikväll med några från min kära klass! Vi ska se alice in wonderland, längtar som fan!! My lover Johnny Depp är med också åh åh.
Igår blev det shopping med Esra i forum först men vi hittade inget så vi åkte viadre till sickla och hitta en massa fina saker där, nu måste jag skynde mig. Puss♥
- Lana


2 mars

Tjena!
Hur är läget med er då ?
Själv mår jag skit bra. Idag så vaknade jag typ halv nio för att min mamma ropade mitt namn och bad mig vakna, sen vaknade jag och liksom ba : VAD !?!
Sen bad hon mig klä på mig för att vi skulle till banken. Så eftersom vi inte ville gå med barnen så tog vi och lämnade dom på dagis och åkte vidare till handen. När vi kom till banken fick vi vänta en stund för att de var så många, men det gick bra, jag öppnade ett nytt konto. Sen så åkte jag och mamma vidare till stan och handlade lite där, sen skulel hon jobba kväll så vi kunde inte vara där så länge, men jag hittade lite småsaker bara. Sen åkte vi tillbaka till jordbro och handlade lite på vivo där, sen kom vi hem, mamma gick till jobbet och jag ställde mig framför spisen och började laga Nudelwok, ÅH det är typ FÖR GOTT! jag dör :o! och det blev skit bra och jag blev nöjd. Men men .. nu ska jag kila iväg å äta.



Pusss Sophiaaaaaaaaaaa

02 mars

Hehehe heeej! Det var länge sen, jag ska berätta kort om vad jag har gjort.
I fredags åkte jag in till stan med Jennie och Sophia, vi hade jätte kul!
I lördags fyllde min kusin 6 år så vi firade henne på Andys i sickla sedan åkte hela släkten till tensta kista eller vart det nu var och åt kebab!!
I söndags åkte jag, Iman, Esra, Ann och Nilo till kista. Vi shoppade, åt och gjorde lite annat hihihi.
I måndags, alltså igår åkte jag först till forum och gjorde en sak åt mamma sen ringde jag laura och åkte till stan med henne. Vi shoppade lite åt lite osv. När vi skulle åka hem hade en man blivit påkörd av ett tåg vid T-centralen så vi fick gå från stan till slussen..
Idag ska jag till forum igen med Esra och Ann, jag måste börja fixa mig nu annars..
Jag lägger upp några videos sen om jag orkar
/Laaaaaaaaana♥


RSS 2.0