091129 - mikket kallt

Jag är trött som faaan. Kom hem för ett tag sedan, jag var ute och frös med Hellan och Jessica =) länge sen!
Innan det så var jag med familjen i Tensta åt lite sen skulle lillebror klippa sig. Så konstiga människor där hihi.
Nu ska jag bara chilla sen sooova. Imorgon ska TILL SKOLAN. Det är typ 3-4 km. Självmord.


Puss - Lana ♥


-







091128



HAHAHA alltså ja var bara tvungen att lägga upp den videon, fokusera på tjejerna i bakgrunden HAHA!


- Sooooophia

091128 - DÖ VINTER DÖ



Sommar ♥

- Lana.


                                     


super sweet 16

Åhh ! jag kanske inte har nämnt att jag fyller år snart, men JA det gör jag! äntligen 16 år, ja är alltid den som fyller år sist av alla.. men now comes my time! jag fyller år nästa vecka på lördag!




// "happy face" Sophia

halloooooj

Jag kom hem för ungefär en och en halv timme sen, hade en lång dag. Vi har serverat hela dagen och det var väldigt stressigt men ändå kul, dock var jag på väldigt dåligt humör utan anledning fast det blev bättre med tiden. Tiden gick väldigt fort idag, så är det med vintern. Så fort det blir mörkt så är det slut på dagen, lite roligt faktist eftersom man bara dras med i det, man blir tröttare och hängig av det grå vädret. Men det julen är ju här snart så då har man något att längta till iallafall. Jag tänkte kika in här en liten stund, men nu måste jag till köket och steka falukorv :).





( hehe gammal bild, men jag gillar den )


Kr
am Sophia

091125 - kyk fytta

Hittade en rolig grej från min systers blogg hihi.



Ta fram din mobil.

2. Bläddra igenom din inkorg.

3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.

4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?

Ok det räcker nu. Han pratade m mig

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?

JAA IBLAND

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?

Hej hur mår du?

4. Vilket sms blev du mest berörd av?

Bussen

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?

Jalla bre

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?

HAHA visst han kommer ba sex i toan

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom? 

Han är skit ful men ändå skit snygg..

8. Vad vill du höra mest av allt?

Mm det låter kul, lr så kan vi titta på en film?

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?

Sover dudå

10. Din romantiska replik?

Typ. Alltså de först och främst mysigt. Man vill alltid ha nåt att tugga på.

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?

Nej faktiskt inte gumman


/ LANABANANATUNNELBANA ♥


happy happy joy joy

Godagens! Känns som att jag inte har skrivit på väldigt länge :), det kanske är sant. Jag gjorde verligen inte så mycket igår förutom att bara be in school, be tired and bored. Jag tycker att skolan börjar bli väldigt tråkig. Inte för att min linje är dålig eller nåt sånt. Men bara tråkigt.. I början så var man ju väldigt ivrig av att få börja gymnasiet men nu är det liksom " aha.. skolan..wow.. ", man hade bara mer intresse de första veckorna. Men en utbildning behöver man så varför klaga =). Fast idag är jag på mycket bättre humör! Och förresten, jag spanade in hellans blogg och såg att hon bakade blåbärscupcakes med Sipel, and i was like daaaamn i gotta do that! Så messade jag hellan igår och ba jag SKA hem och göra de där muffinsen! Var helt besatt. Och goda blev dom. Inga bilder på de idag. I know.. men det kommer snart :), ska börja skriva varje inlägg med minst en bild som jag har tagit, så det blir lite kul att läsa bloggen, och inte bara titta på massa text dygnet runt. Då blir ju bloggen inte så rolig. Men nu håller jag på och gör mat så vi hörs väl senare.

C You Dudeees!

/ Sophia

091124 - Fuck sprutor

Ja, jag tog vaccinet idag. Det såg fett läskigt ut, för man fick kolla på alla. Jag blev fett nervös men det gick bra. =)

Jag har läxor som jag inte orkar göra. Jag ska skriva en novell, beskriva ett foto, göra ett träningschema och ta 80 bilder till mitt bildspel om barnens rättighet -.- måste nog börjar ikväll eller nåt annars kommer jag få
kuk av mina lärare.

Jag är fett sugen på thaimat, fett gott... Ska tvinga Annä till forum så vi kan käka ris med cashewnötter, åh åh åh! ♥

- LaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaNa ♥


våldtäkt

Hej på Er. Fredag kväll, vad ska man hitta på? Just nu så är man bara lite irreterad. Eller inte lite. Utan mycket. Jag fick precis reda på att någon Gubbjävel här i jordbro våldtog en gravid kvinna här. en Gravid KVINNA? Är men helt idiotisk? Hur fan kan man göra så mot någon. Att ens ge sig på någon överhuduvtaget ? Är man så desperat? gubbarna ger sig på handikappade, gravida, barn, vuxna alltså liksom hela rubbet ! Hur orkar man vara så ond? Hur kan man vilja någon nåt så ont? De förstör folks framtid och gör så de som blivit våldtagna får självmordstankar! Men de tänker de jävlarna inte på. De tror bara att de kan komma undan med vad de håller på mig. Har ba lust att gå ut och döda varenda EN jävla ( ursäkta språket ) gubbe som tror att de kan göra vad de känner för. Bara för att dom har lust betyder det inte att alla andra har det? och speciellt inte med någon främande äcklig person. Helt otroligt hur världen kan vara så förstörd. Ett barn föds på jorden, växer upp och blir en helvetesmänniska.

Kram Sophia

091118 - RABIH RABIH RABIH



RABIH ASSÅ ÅH ÅH ÅÅÅH!
Jag smälter asso =) han är för söt!
Idag så var hela idolgänget i vällingby och signerade skivor. MEN jag kom bara för min baby Rabih. När jag kom dit så hörde jag folk skriva hans namn och då blev jag helt galen och börja springa dit och där stod han och log o kramade alla fula blattefittor som krigade. Jag fick iaf ta på hans arm! Jag drog hans arm mot mig men sen gick han iväg.. VÄNTA BARA, när han kommer till forum, då asså DÅ det är vårt hemmaplan :@!

Imorgon ska jag stå på gmnasiemässaaaan! Ska stå från 15-18. Ska stå på lördag också på morgonen (självmord). SEN BLIR DET KISTA OCH RABIH IGEN! ♥

- LANA ♥ RABIH




091117 - KORVAR (LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄS)

HELLO JAG KÄNNER FÖR ATT BARA SKRIVA MED STORA BOKSTÄVER NU FÖR DET ÄR KUL!
IDAG SÅ VAR JAG I TRÅKIGA SKOLAN OCH TYP HADE TRÅKIG IDROTT MEN DET ÄR BARA TEORI SÅ MAN CHILLAR BARA IAF SEN SKULLE VI HA FOTO OCH JAG SOMNAAAADE FÖR DET VAR SÅ JÄÄVLA TRÅKIGT! DET GÅR INTE OCH BESKRIVA FÖR VI SKULLE TILL ETT FUCKING MUSEEUM OCH SKRIVA EN HEL A4 OM ETT FOTO...
PÅ BUSSEN PÅ VÄG HEM SÅ SÅG JAG I METRO TIDNINGEN ATT MIN BABY RABIH KOMMER TILL VÄLLINGBY CENTROOOOOOOM IMORGOOOON KLOCKAN 17!
IDAG SÅ HAR JAG VARIT HOS ANNÄ OCKSÅ MED ESRA OCH HENNES SYSTER, SUSSY VAR OCKSÅ DÄR VI SNACKADE OCH JAG KNAAARKAAAADE CHEESEBALLZ! MEN NÄR VI SKULLE HEM SÅ VAR VI TVUNGA ATT PLANKA MEN DOM SLÄNGDE UT OSS, JÄVLA FITTHORKUKRÖVHÅLKONTROLLANT! SÅ VI GICK AV MITT I SKOGEN VI VISSTE INTE VART VI VAR SÅ JAG GICK IN PÅ EN RESTAURANG OCH FRÅGADE OM NÄRMASTE BUSSHÅLLSPLATS OCH DET GICK BRA VI TOG OSS HEM TILL MAMMA O PAPPA!


VARNING FÖR FULA BILDER! VARNING FÖR FULA BILDER! VARNING FÖR FULA BILDER!







KUL MAN KAN HA!

- LLLAAAAAAAAAAAAAAAAANAAAAAAAAAA ♥

 

 


goodbye swineflu

Hejsan små kottar! HAHA!! Läget? Själv har jag en rejäl träningsvärk från igår på idrotten. Och dessutom tog jag vaccinet för svininfluensan, jag skrev ju några inlägg före att jag skulle ta det, men det blev aldrig av. Och så idag så vart det bara liksom att det blev så. Det gick faktist ganska bra i och med att nålen såg ut att vara 5 centimeter. Såhär metallnål. Så nu är jag väldigt öm om armarna och det blir ju värre med träningsvärken. Men nu ska jag dra och duscha av mig all svett för jag har gått och gått och gått.... hela dagen! Jag ska ta och göra en popcornskål och sätta mig framför teven tills jag somnar! ÄR för trött för att ens sitta vid datan.
Så var jag bara tvungen att ha med den här låten! =)
Den får mig på ett väldigt haipat humör.





Puss Puss. Sophia

träningsvärk

Hello! allt bra med er? Jag känner att jag är ganska nöjd med vad jag har gjort idag i skolan. HAHA först å främst måste jag säga att på morgonen så åkte jag buss med Meja,sen tog jag av mig mina vantar sen när jag gick av och bussens  dörrar hade stängts så kom jag på att jag hade glömt mina vantar.. typiskt mig. Men som tur var hade Meja hittat dem. Jag älskar verkligen färgen på dom. De är typ oranga. Jag gick till skolan. Hade kul och arbetade flitigt. Sen när vi hade gymnastik så hade vi olika övningar. Jag tyckte det var skit jobbigt från början. Men sen när man väl har kommit längre med det så känns det inte lika mycket. Men en REJÄL träningsvärk fick man måste jag säga! Matilda sa att vi skulle stretcha efter passet, men vi hade så bråttom att vi glömde bort. Hoppas min lilla Matilda inte glömt det, hihih :) Vi gick däremot till cafeterian och köpte choklad. JagochMatildabantarju, och jag köpte KEX-choklad. Favoriten just nu, tror nog inte att jag kan leva utan en kexchoklad. Iallafall.. när jag kom hem, så FÖRSÖKTE jag sova. Men det gick inge vidare, kunde inte sova. Så jag messade Lizan, och kunde fortfarande inte somna så jag struntade i det. Tänkte ta en powernap innan jag skulle börja plugga matematik. Men what to do.. Jag åt nyss och tänkte mörda min hjärna ytterligare igen inför provet! Vi hörs senare eller imorgon!









Puss & Kram Sophia



VET NI VAD JAG ÄLSKAR








- LANALANALANA

091116 - HEEEEEELLOOOO

Sophia tog faktiskt hand om mig =) hon typ hotade mig med att vaxaminfittaisömnen. Nej men nu ska jag börja skriva mycket mer.

Idag så kom jag försent, eller jag kommer försent varje dag. Iaf Jag, Isabella o Malin skulle redigera våran dokumentärfilm på morgonen innan vi började men filmen kom inte fram på datan så vi gick och åt lunch istället, efter det hade vi film. Vi kollade på allas stumfilmer, våran blev typ sämst! Men Tonys och Brians film var bäst. (Bara för att jag var med i den mohaha.)

Nu ska jag gå och göra lite "privata" grejer. FICK PRECIS SMS AV ESRA HON SA ATT HON HAR FÅTT GRATIS BILJETTER TILL NÅN KRYSSNING ÅHÅHÅHHDFJGLFDFGDF ;)

PUSS & BAJS - LANA



lazy its my middle name

Hej på er gullungar , vad har ni för er? Hmm.. själv är jag en j*kla latmask! Jag har varit så trött idag, som om jag hade vaknat klockan 7 för att jogga eller nåt sånt. But i didn't and im still like this.. Värre kan det inte bli. Men jag kan ju "förstå" mig själv eftersom vädret har varit så deppigt idag och dessutom igår. Det har bara regnat och regnat, tillslut orkar man bara inte göra nåt än att äta och gå tillbaka till sin säng. Sen håller det på så ända tills dagens slut. Igår på kvällen hade jag så tråkigt att jag sminkade mig runt 9-10 tiden haha! Ut skulle jag inte heller.. Men sånt är mitt liv, om jag ens har nåt.. Ne skoja haha! Men i kinda feel a little ofräsch, så jag ska ta en dusch och börja plugga lite, har inte gjort det på hela helgen, det är dags. Tills dess får ni ta hand om er och varandra.

P.s jag har inte kunnat laddat upp några bilder på mig eftersom datan har fått lite problem med å ladda upp. Det fixas snart får vi hoppas! 


Sophia

dags för lana att börja skriva lite mer!

Tjaa! vad gör ni denna underbara kväll? nä skoja haha den är inte så speciell. Jag har inte gjort så mycket faktist. Har bara latat mig. Sitter nu och äter popcorn. Magen är helt full men munnen vill bara ha mer och mer. Imorgon eller ikväll tänkte jag fråga Minja om han ville ta en fika imorgon. Var så länge sen jag träffade honom. Känns dom det är dags att ses =). Och Lana får ta och skärpa sig lite! Jag ska ta hand om henne strax ;)
Hittills får ni ha det som bra så hörs vi imorgon.

Puss Puss

Sophia


tooodles!

Hur mår ni idag ? de bra med mig =)! Idag har jag varit huur stressad som helst efter att ha serverat från klockan 12 till 3 ungefär. Det var roligare än vad jag hade tänkt mig faktist, jag trodde att det skulle vara typiskt stressigt och jobbigt och att jag skulle ge upp, men det gick skit bra! dessutom jobbade jag med Matilda och vi brukar ju tramsa en aning men vi tog jobbet och så på allvar! Hoppas vi får vara tillsammans imorgon med. Vi fick typ Ta beställningar, duka, duka av och servera maten osv. Sättet att hålla var nog jobbigast eftersom maten var varm så man hade svårt att hålla vid armen haha! men jag tyckte att det kändes bra. Samma sak imorgon också. Och så måste jag bara säga att jag älskar min klass. De är verkligen helt underbara. Idag så samarbetade vi hur bra som helst ( vi fick hjälpa de andra medan våra egna gäster vid vårt bord åt ) och alla tog hänsyn till varandra, såg till att allting var klart och bra. Tack för idag allihopa ♥



( btw, bilden är tagen på en elev i år 2 i vår skola, så ser en av våra skolrestauranger ut )

Men det var det jag hade att säga hittills! När jag kom hem så däckade jag direkt hade sån huvuvärk! SÅ jag hann inte äta någon mellanmål ( svårt att tro, för jag är ett riktigt matvrak! ), så nu ska jag äta så vi hörs imorgon eller så kanske jag skriver lite senare. Vi får se om jag orkar.

      Puss Puss På Er!  


                                                                         - Sophia
                                                   

varit magsjuk & ska vaccinera mig mot SI imorgon :'(

Hey sötisar, jag har inte bloggat på ett litet tag. Jo jag var sjuk. Jag vaknade flera gånger under natten mot måndagen och kände att något verkligen va fel i magen, kunde inte ligga på magen och jag var alldeleds varm och allt sen på morgonen så sjukanmälde jag mig( missade mitt prov som jag dessutom hade ) Jag tycker att det var skönt att  jag slapp den men jag är ändå tvungen att göra om den. Så jag har ju hunnit plugga LITE till. good though... Men nu har jag blivit frisk och glad. Sen kommer mamma med att vi ska vaccinera oss imorgon. Woho... mer perfekt kunde det inte bli. Jag är inte LIVRÄDD för sprutor, inte alls. Jag är bara rädd för allt man har sett och hört på nyheterna ( även då man vet att ALLT kanske inte är sant, men det verkar så ) så man vågar ju inte tillslut. Som den där videon Kenza hade i sin blogg om tjejen som bara kunde gå baklänges.. den va bara tragisk. Det är sånt man är rädd för. Men må Gud vara med mig :/. Nu ska jag duscha och göra mig klar inför skolan imorgon. HOPPAS inget händer inatt igen! för jag orkar inte med det heller =). VI hörs imorgon.





Kram Sophia


redo att börja plugga

Helloj readers! jag har inte haft något för mig under hela helgen, allt är så tråkigt nuförtiden. Så man sitter hellre hemma och gör ingenting. Har ba mysat framför datan/teven istället. Men det gjorde väl ingen skada iallafall jag njöt. Dessutom har jag varit väldigt trött och nere de senaste dagarna. Tror att jag la mig senast typ 11 i helgen, jätteskumt. Jag har ett prov i engelska imorgon också som jag måste plugga till lite senare. Nu ska jag ta en powernap och efter det börja överbelasta hjärnan!

Pussar

Sophia


5 nov - 21.25

Hejsan. Jag har inte gjort så mycket hittils än bara ätit, hämtat min syster från sin träning och pluggat lite. Jag försökte verkligen med de där servetterna med det gick inte vidare alls.. Måste försöka med fina linneservetter imorgon. Det bör nog funka mycket bättre än de här billiga vi fick ! DET GÅR INTE ENS ATT VIKA IN SIDORNA !? Sen skulle vi typ skriva ett brev om oss själva, vad vi hade för mål och så vidare. Jag skrev inte så mycket, kanske ba ett och ett halft A4. Det är inte mycket  tro mig, inte om man ska skriva om sig själv. Men det gick iallafall bra.


Men jag tror att jag bör gå och duscha , sova och försöka lite igen med servetterna. Det måste bara GÅ! Så vi hörs väl imorgon dåra :)



"Hugs n Kisses"

Sophia



5 nov

Tjohoo! hur mår ni ? har ni haft en bra dag? Det har jag på sätt och vis, inte helt och hållet! För det har varit snöigt och regnigt hela dagen och det är det fortfarande. Förstår inte att vädret ba kan bli såhär =( ! Jag har jätte tunna kläder på mig, jag tänkte ta på mig en goose liknande jacka från början sen försvann allt vett i skallen på mig så jag tog en TUNN jacka såndär från H&M. Helt sjukt. Ni ville absolut inte se mig då måste ja säga... Jag klarade mig hela dagen iallafall. Det är det enda som räknas för mig. Och dessutom har vi börjat med servering i skolan. Jag ser fram emot tiden med det. Men jag kommer inte kunna va med de sista 3 veckorna för jag ska ju till uganda :/, men hellre uganda än skolan liksom hihihi  (a) , vi fick en massa information hur skol restaurangen såg ut osv, en MASSA information MÅSTE jag säga, det var helt sjukt. Men sen fick vi prova på och bära tallrikar, vika servetter och duka bord. Jag och två andra klasskompisar klarade det perfekt faktist. Vi lärde oss på en gång. Det gäller bara att inte stressa så mycket för då försvinner allting. Men nu är jag hemma och har bytt om och ätit och tänker börja med att vika servetter ( som vi fick i hemläxa att träna på ) Jag hör av mig senare!

Sophia

091104 - TELE2 HANDIKAPP

Jag vet inte varför jag inte har skrivit på länge men det kommer aldrig att hända igen, hoppas jag hihihi.

Här är artikeln om Tele2s störningar idag som jag fick damp på, kändes som om ajg var från ett annat planet som inte kunde få tag på någon :( och tänk om man skulle dö för man kunde ju inte ens ringa 112 :O
Detta är inte så allvarligt men ändå tänk er, alltså ni snobbar med telia, 3, telenor o shit.

Stora störningar i Tele 2:s mobilnät

Under morgonen drabbades 3,5 miljoner Tele 2-kunder av allvarliga problem med att komma fram på sina mobiltelefoner.

Inte ens nödnumret 112 fungerade.

– Det har drabbat alla våra kunder i hela landet, och det eskalerade klockan sex i morse, säger Annika Kristersson, presschef på Tele 2.

Tele 2 hade ett planerat arbete under natten och skickade ut en uppgradering till sina kunders telefoner. Det gjorde att en köbildning startades i växeln, och vid sextiden kunde företagets kunder varken ringa eller skicka sms med sina telefoner.

Problemet ska vara löst på eftermiddagen, men fortfarande finns det personer som inte kan använda sina telefoner.

– Om man fortfarande har problem att komma fram till 112 ska man ta ut sim-kortet och starta om mobilen, säger Annika Kristersson.

Omstarten gör att man åter hamnar i Tele 2:s nät. Annars söker telefonen förgäves efter andra operatörers nät.


- Lana


haft mycket att göra

Hej läsare! Jag har inte bloggat på typ ett halvår känns det som, jag har varit väldigt upptagen med att försöka fixa en ny header och så vidare så jag tänkte inte på att skriva ett inlägg. Jag ville först bli klar med allt. Men nu är jag äntligen klar och jag blev nöjd, mycket nöjd. Idag gjorde jag inte så mycket förutom att bara vakna och gå till skolan. Sen när jag kom hem så bakade jag min äppelpaj som jag hade tjatat om i veckan. Den blev god och fin :) . Jag måste verkligen börja ta kort på saker och ting som jag har gjort. Nu ska jag inte ha mycket att redigera i bloggen så jag kommer uppdatera mera =). Nu blev det ett litet kort inlägg, men jag måste iväg och duscha sen sova. Måste upp tidigt som sagt :/.

Sophia

RSS 2.0