happy halloween

Varför finns det inga filmer på teve för :( ? Jaa jag vet att man borde vara på någon slags halloween fest nu, men det var inte fest här tyvärr =), så man får antingen sitta hemma eller klä ut sig och gå ut och plinga på folk och säga bus eller godis :), men det orkar inte jag just nu. Jag var beredd för att sitt och bläddra bland kanalerna och hitta den perfekta skräckfilmen ! men det tycks visst inte finnas någon. Vad ska man då hitta på? Har någon något förslag på någon film, eller vad man ska hitta på?       


                                                          - Sophia 

back !

tja sötisar! Jag lovade att blogga igåg eller i förrigår kommer inte ihåg vilken dag det var men jag ber om ursäkt för det, ska bättra mig med mina löfter jag ger. Hursomhelst så kom jag hem precis. Jag var på födelsedagsfest hos en vän. Eller hon hade det i en lokal som inte alls var vid hennes område.. men iallafall. Vi hade kul, men min kamera gick ju sönder så jag tog inga kort så ja måste fortfarande vänta tills mina vänner har skickat allt till mig sen får ni se våran party night! =)
Jag sitter nu och nynnar till låtarna som spelades mest på högsta volym så att man blev irreterad men ändå dansade till dom för att det var så längesen man hörde de.


   Det här fick vi lida med tills öronen sprack :) !




SOM SAGT SÅ BLIRE EN HEL DAG MED LANA IMORGON ! BTW vi ska ta hål i öronen med ( stygga Lana , det hade du väl inte nämnt ;) ? )

                                                   PUSSAR&KRAMAR SOPHIAAAAAAA

091029 - LÄNGE SEN

Hello det var ett tag sen men det blir så när det är lov o grejer (a) jag har för det mesta kollar på film och ätit, hihi. Jag orkar inte berätta om vad jag har gjort annars för det är jobbigt o tänka, Jag vet jag är LAT.

MEN idag har jag varit duktig. Jag åkte till forum och åt lunch med Annä eftersom hon jobbar på BR där så jag var lite med henne sen gick jag iväg och gymma men när jag var klar åkte jag till Annä igen och hjälpte till lite på BR hihih så små o söta snorungar där :) 

Imorgon blir det stan + bio + tjockismat med SOPHIA ♥

PUSS&KRAM - LANA ♥





back n tired

Tjenis Penis! haha nä va mobbat det lät.. Tjaa läsare =), jag har inte uppdaterat på sista tiden ( eller aa typ 3 dagar ) eftersom min data blev lite trasig och alla i min " kära " familj inte ville dela med sig av deras så jag fick liksom lida tills nu. Just nu tog jag mammas data för den låg framme. Idag har jag inte gjort så mycket bara degat , var i handen med mamma och handlade lite. Fick lite frisk luft iallafall. Sen kom jag hem och nu lagar jag mat, idag blir det korvstroganoff med potatis ( hemmagjord stroganoff såå schysst ! ) Så det ser jag fram emot av att få glufsa i mig om en stund. Jag kommer definitivt skriva nytt inlägg lite senare, men nu måste jag se till så att det inte händer en olycka med min mat. Förresten jag ville ladda upp en låt som jag fastna för tidigare idag, den är helt bra =), i hope you'll enjoy it.


Kram Sophia 

             


   

äntligen sooovmorgon!

Just nu är jag huuuur trött som helst. Idag har jag liksom vandrat hur mycket som helst. Jag har varit i skolan , jag matilda och putte hade en redovisning, ( gick iiinte helt perfekt kan jag säga ) men de gick HELT ok. Sen hade vi ett hotell-slutprov. Det kändes ganska bra, läraren hade sagt att provet inte skulla vara "svårt". Och det var det ju inte, men man vet aldrig, man ska aldrig låta sig luras av frågorna. Man kanske blir för säker på sig själv och tror att man kan sen kommer provet och man sitter som ett frågetecken liksom. Inte good! Men hursomhelst, jag blev klar med provet snabbt så jag kunde åka hem och fixa mig och sen åka in till stan med Hani och Martina. Alltså jag verkligen ÄLSKAR de två ! Vi har alltid så jäkla kul tillsammans , det gick typ inte ens en minut innan vi gapskrattade igen! Så trevligt hade vi, vi tog tyvärr inga bilder. Tråkigt nog. Men nästa gång :). Jag fick dessutom hem lite saker men jag hann inte ta kort på de. Jag gör det nog imorgon. Jag och mina två musketörer köpte 3 likadana tshirts åt oss hahahahah skit snygga! såhär med coolt tryck och grejer. Som sagt ni får se imorgon. Jag sitter nu och äter lite gott innan jag ska ta och somna. Min baby ringde nyss så han typ fick mig att bli LITE piggare än vad jag va.. han är så söt. Nu måste jag avsluta mitt inlägg innan det blir för ÖVER tråkigt så att ni inte orkar läsa, vill ju att ni ska orka läsa allt jag tycker :)? tihihih




Pusssss på er sötnosar! / Sophiaiaiaia®

HÖSTLOV(E)

Helloooo, äntligen är det loooov och det betyder att jag får sova hur länge jag vill på morgonen! ♥
Jag kom precis hem från skolan, eller jag var inte riktigt i skolan för vi skulle ut o filma igen men vi var ju tvugna och åka tillbaka till skolan för att vi får typ inte låna kameran över lovet. Juste! Igår så åkte jag in till stan med Hosai och syster sen träffade vi Khatra, och det var längeee sen. Saknat henne. Iaf sen träffade jag Jenniepennie för att vi skulle gymma. Vi gick in i ica först för att köpa mandariner men jag tappade några stycken på golvet och typ skrek nej nej neej!! så kommer en man och skrattar åt mig. Det såg så jälva kul ut haha!
Nu ska jag kanske sova lite sen åka till älta hihi.

Puss ♥ - LANA



Vinter 08

godnatt söta läsare

Nu har jag haft en låång kväll, har pluggat hotell i flera timmar. Behöver sömn.

Puss & Kram Sophia ♥


Mätt

Hej jag vill bara säga att jag är mätt som fan, är nästan för mätt för att skriva.

Puss&Kram ♥ - Lana




Lilla Yasmin och lillebror i vintras ♥

nu kilar jag iväg till skolan

Ni får ha en mysig & trevlig Onsdag , så hörs vi senare när jag kommer hem!

Pusssssss Sophia

alla spöken kan suga min sko

Idag så var det tjejmiddag hos Annä, hon lagade pasta med sås o grejer. Det va gottgottgott!
Vi fick besök av hennes syster barn, skit gulliga :D sen ville dom hem så alla följde med dom. Hosai, Annä och Salle gick med tofflor och flipflops haha! När vi var hemma hos Annä igen åt vi en massa tjockis mat kollade på tv osv. Sen började alla snacka om spöken andar o shit... jag är största fegisen så jag kommer inte kunna sova i natt =< eller så kommer jag sova med tänd lampa, hihihi.


- LANA



hungrig

Tuddellu, allt väl med er? ! Jag har typ varit värsta springflickan idag, helt slut. Var och handlade i samma mataffär 3 GÅNGER!! liksom stamkund med andra ord, vi skulle göra lasagne och mamma hade liksom glömt flera saker som jag var tvungen att köpa hem, men som tur var så ligger våran centrum nästan 1 minut bort från vårat hus =), men det är ändå kallt :o !. Nu sitter jag vid köksbordet och väntar på min vackra lasagne i ugnen , det var min tur att laga mat idag. Så medan den gräddar så tänkte jag skriva ett litet inlägg :) som nu blir ganska stort men det spelar väl ingen roll. Jag har ju inte gjort så mycket idag iallafall, jag har bara varit i skolan och kommit hem, vi hade lite ändrade scheman så det var lite krångligt med uppflyttade lektioner osv. Men det gick bra. Äntligen är det lov om bara 3 eller 4 dagar, så skönt. För sen byter vi kurser direkt efter, jag går ju hotell & restaurang så vi har nu hotell så efter lovet har vi servering, ser fram emot det. Hotell lärde man ju sig mycket, men servering är roligast. Men men.. hm.. Det var allt jag hade att säga hittils. Vi hörs senare ! Måste titta till det jag har i ugnen !


 
Kram Sophia


MONDAY 091019

Hello! Först vill jag bara säga att Sophia ligger och sover nu men hon hälsade att hon tyvärr var så trött att hon glömde skriva ett godnatt inlägg.

Efter skolan idag så gick jag ner till forurm och väntade på Esra. Jag satt utanför entrén och var i min egen lilla värld. Folk kom och gick, sedan kom en tant och satte sig en bit ifrån mig. Hon tände en cigg, fimpa den och sen bara satt där. Helt plötsligt kollade hon på mig..
-
Har du lust och prata med? Sa hon
- Ja visst..? Sa jag
Hon vände sig mer mot mig och sa:
- Min dotter försökte ta livet av dig idag...
Först blev jag lite chockad sedan tyckte jag att det var så hemskt.
-
Men Gud vad hemskt.. Vet du varför? Sa jag
- Nej jag veet inte! Hon har demenssjukdomen och vi skulle lägga in henne på psyket med dom hade inte en ledig plats åt henne.. Sa hon
Jag kunde inte få ut ett ord jag bara satt där och lyssnade..
- Har det hänt förut..? Sa jag
- Ja, sa hon och nickade. Jag fattar inte varför hon gör så det gör såå jäkla ont i själen, det gör ont! Snälla du, kan jag få krama dig?
Hon kramade mig jätte hårt och började gråta. Jag såg hennes tårar rinna ner för kinden. Man blir så ledsen...

Förutom detta så snackade vi om en massa annat också. Hon var bara en vanlig gammal tant som satte sig brevid mig och ville prata. Så ta nu och lyssna på folk som vill bara ha en och prata med. Jag var inte så mycket till hjälp till den här tanten men att lyssna betyder jätte mycket för en.
Man såg hur tacksam hon var när hon sa hejdå till mig.


Puss ♥ - LANA







Mätt som en Plätt

Tjoho =) , jag har typ haft världens knäppaste dag. Det har bara inte varit min dag. Har inte varit på humör eller nåt.. Bara lite. Framtill slutet av skoldagen blev jag lite på dåligt humör. Men den blev ju bättre på vägen hem. Efter att vi hade slutat gick jag och Matilda till Bremer för att hon skulle ha golf, och jag skulle vänta på Martina & Hani. Innan de hade kommit slog jag mig ner med Teddy och Abbe som jag då inte hade sett på ett braaa tag! Kul att se de, saknar dem så mkt ! Iallafall såå när jag kom hem fick jag ta en låång powernap för jag va såå trött ! vi hade haft badminton på idrotten så man blir helt slut, tog i väldigt mycket. Sophia var duktig på lektionen idag :) !. Så ja sov i ungefär två timmar sen vaknade jag av att det luktade grillade kycklinvingar och ja ba : Ååååh såhär flög till köket ! för jag var urhungrig! Men nu har jag väldigt ont i magen jag har fått " aa ni vet ", inte så trevligt att skriva det speciellt när alla ser :P, men aa nu känner jag mig inte så fräsch så jag tror jag ska ta och duscha, dricka en kopp te och plugga lite. Jag kanske skriver en liten godnatt hälsning senare ikväll :)  . Men Puss så Länge !
/ Sophia



låt från mig idag




Godnatt sötnosar

Jag har inte haft en så "rolig" dag idag. Har varit ganska trött, var hemma typ heladan bortsett från att jag var och handlade lite i centrum. Idag så bakade vi hembakad pizza. Det blev helt gott faktist. Glömde ta kort på det tyvärr =) , men föreställ er bara nåt jag skulle göra ? Liksom en perfekt pizza
;).
HAHA! nä nu skämtar jag bara ( eller kanske inte helt.. lite bara ). Nu har jag ätit klart, och mina händer luktar fortfarande lök så jag vill gå och duscha av mig. Jag sminkade mig idag, varför vet jag inte.. men jag kände bara för det, så jag har massa kajal, ögonskugga och mascara ( rougen skippade jag ). Blev helt ok, försökte ta hellans råd på hur det skulle se ut eftersom jag sa att det inte blev någon höjdare när jag sminkade mig med ögonskugga. Blev snyggt :). Nu ska jag hoppa i duschen sen i sängen, ni får ha en trevlig natt/kväll :)





Puss och Kram Sophia.

old times

Tjoho =) kom precis hem från Sanfo, Esra och Yasmin var också hos henne. Det var roligt o träffa alla eftersom vi inte hade träffat varandra på länge.
Sanfo tog fram gamla fotoalbum med bilder på oss, vi var så småa och söta med våra importkläder haha! Ska försöka lägga upp en sån bild sen.
Nu ska jag gå och duscha sen sitta vid datan hela natten eller försöka sova tidigt!


Puss ♥ - Lana

SÖNDAG

Jag sitter här och pussar sönder lillebror, han är så mjuuuk o len!
Barn kan vara gulliga men inte alltid. Dom är bara söta i 5 min sen blir dom djur och skriker som om man drar deras könsorgan.
Idag ska jag städa lite sen vet jag inte riktigt om jag ska gymma eller gå ut med Esrapesra hela dan hihi.




- Laana







Godmorgon sunshines !

Jag vaknade för ungefär en timme sen, eller njae 40 minuter sen. Somnade om, vaknade typ 9 innan! Har vaknat så tidigt under helgen. Kanske beror på att jag går i skolan nu och vaknar tio i sju varje dag. ÄH. Så länge jag orkar dagen... Jag sitter nu med svarta mjukisbyxor och en stor grå mjukiströja.  Och är jättetrött. *gäsp*. Jag funderar på att jag ska äta för nåt till lunch/frukost, några förslag?

Sitter och lyssnar på den här låten som Matilda visade mig i fredags :)
skit bra.









- Sophia

KLIA

Hello. Min näsa kliar och jag kliar sen den klia för att ja klia men den klia också men det gick inte klia för klia blev den klia men asså klia hallå du vet klia.
Jag va med mamma och syster idag i nacka forum och shoppade lite, syster fick med sin mer hem än vad jag fick. När vi stod och väntade på bussen så var några jobbiga snorungar också där alltså dom klättrade på busshållsplatsen som apor och hoppa på taket på bussen när den åkte, jag ville spotta på dom. Skit fula ;S Har dom ens föräldrar eller lever dom på gatan som fittor? Åh.. stör mig på såna.


-- LALALANA

Lite bilder från igår kväll =)



















Vår låt :)





Puss / Sophia

fortfarande trött

Tjaa, jag vaknade för ungefär en timme sen av att min "kära" mamma väckte mig och bevöhve hjälp  med maten, så då fick jag stå och steka fläskkotletter åt henne och jag. Idag är det bara typ jag och hon hemma ( bortsett från barnen , dom är inte så störiga ). Ok, där ljög jag faktist, men jag får mer tid för mig själv. Kan liksom vara ensam. Så skönt ibland. Men nu tror jag att maten är klar så ja ska gå och äta :) ni får "smaka" sen då.... eller inte.
Ps. Det kommer lite bilder senare från igår kväll.
/ Sophia

091017

Godmorgon :) jag har sovit fett bra... bara för att jag hade öronproppar annars blir man väckt är lillebror. Hihi.
Igår så var jag med Hosai hela kvällen hon till mig vi åt här sen gick vi till centrum och bara satt där tills en väktare kom fram o ba; "Det är fredaaag föfaaan vakna till nu! Gå och hitta på något!" och jag satt bara såhär -.- ... för man blir så jävla deprimedrad av regnet. Iallafall, vi gick hem till henne kollade på film och snackade omallt möjligt. Hon ville hon locka mitt hår och det blev riktigt fint!

/ LANA

babysitter

Tjaa ! Hur mår ni idag? Själv är jag lite småtrött, vaknde klockan 8 ! Sjukt va? Mina föräldrar vaknade tidigt för att de skulle jobba. Men mamma kommer hem vid 3 så det är lugnt för mig. Jag åt lite lunch. Potatisbullar med Bacon & Lingonsylt. Skit gott, kände att jag var sugen på det i och med att jag inte åt nå frukost. Men nu ska jag gå och ta hand om barnen, de behöver också föda (a) ! Jag skriver senare!
PussPuss.  Sophia


buhuu :(

                                 


Girls night in

Hejsan sötisar, jag kom precis hem. Eller njae för en timme sen ungefär. Jag har varit i skolan, idag runt tolv så åkte vi in till stan för att ha ett typ studiebesök på Clarions Hotell ( om det heter så hehe kommer inte ihåg. )  Det var typ skit kul, det var första gången vi åkte med klassen någonstans tror jag. Skit mys, tycker om min klass. Efter det runt 3 så åkte jag hem, och mötte martina. Vi skulle hem till Linda och ha lite tjejkväll där, det var hur mysigt som helst, först lagade vi Fajitas ( tacos, för er som inte vet, fast med kycklingfilé och en annan slags krydda ). Sen gick vi ut på Lindas altan tror jag, och rökte vatten pipa. Från början frös vi som in i helvete. Men sen så hade vi värme så det blev varmt och skönt ( eller där överdrev jag, det blev en ANING varmare då. ) Som sagt satte vi oss där efter maten , sen rökte vi vattenpipa och tog massor med kort. Sen lämnade vi allt och gick in igen och tittade på idol, ( typ dog för Reza ! ), efter det så var vi tvugna att åka :/ tråkigt nog. Vi skulle sova över men imorgon ska jag vara barnvakt på morgonen så det gick inte. Synd för mig. Så vi åkte hem Martina och jag. Men innan vi drog tog vi lite mer bilder , så att vi skulle ha lite kul innan vi gick hehe. Men det var kul. Nästa gång sover vi över, men först ska vi dra på bio och SEN till Linda. Det längtar vi redan efter. Sen hände det lite trevliga grejer på bussen (vilket Martina själv vet om hehe ). Men nu är jag hemma och tänkte skriva lite om min dag. Jag laddar upp bilderna av vår kväll när jag har fått de :), de är ju på martinas kamera. Men nu ska jag sova börjar bli trött, och är inte riktigt på humör :/, Får se hur jag mår imorgon.
Pussar & Kramar // Sophia

bbboring

Vi blev dissade idag av den där fula politikern, han dök aldrig upp! Vi stod där utanför Nacka Gymnasium och väntade som idioter. Jag ska skicka hatmejl till honom vänta bara...

Nu ska jag äta sen gå hem till en kompis och hitta på något, orkar inte vara ute i det där fula gråa vädret.

- LAANA

Ny header

äntligen  har jag blivit klar med den nya headern som jag satt och krigade och pillade med i några timmar. Hoppas att resultatet blev bra. Jag fick lite hjälp av min kusin Amina och en kompis som heter Hanna =) , perfekt. Men nu ska jag ta och duscha. Måste gå upp tidigt imorgon.


Puss / Sophia

träningsvärk :K

Hejhej :D det var riktigt roligt och träffa Deniz i tisdags, Esra och hennes följde med också. Vi snackade om när vi var småa och alla roliga minnen, saknar dom tiderna!
När vi blev hungriga så åt vi buffe på folkets kebab och jag åt som ett djur. Det är så gott...

I onsdags så var det vanlig skoldag. Jag Isabella och Malin skulle till Björknäs och filma från ett riktigt högt berg för att få utsikt över hela Björknäs. Vi ska nämligen göra en dokumentärfilm om Björknäs, det ska bli kuuuul! Så imorgon ska vi börja filma allting på riktigt och intervjua en politiker från Nacka kommun, längtar. :D

Idag ville jag verkligen inte gå till skolan för jag hade inte gjort engelska läxan, och läraren ville inte ha några ursäkter alls! Så när vi kom till den lektoinen fick alla som inte hade gjort klart den gå hem och få ogiltig frånvaro men jag var så duktig så att jag stannade kvar och gjorde klart den! Efter skolan åkte jag hem och bytte om för att jag skulle träffa Jennie sen, vi skulle åka iväg och gymma! Vi körde grupp stryketräning och det känns verkligen i armarna sen har jag träninsvärk från idrotten i tisdags men det är så jävla skönt ändå.

possposs / Lana

Typ jag idag hah!

Detta är Lana nu


så patetiskt!

Måla en vit person svart :S? Är det bara jag eller är det HELT sjukt ? Det där är ju liksom helt patetiskt, man har inga andra ord. Vägra bara ha din egen hudfärg :S , vill de ha en svart modell så kan de lika gärna ta in en svart modell. Det där är ju på nåt sätt kränkning. Liksom att de vill visa att de kan klara av modellandet utan svarta personer. Utan bara måla sig själv. Usch säger jag bara. Man ska vara stolt !


så patetiskt!

Måla en vit person svart :S? Är det bara jag eller är det HELT sjukt ? Det där är ju liksom helt patetiskt, man har inga andra ord. Vägra bara ha din egen hudfärg :S , vill de ha en svart modell så kan de lika gärna ta in en svart modell. Det där är ju på nåt sätt kränkning. Liksom att de vill visa att de kan klara av modellandet utan svarta personer. Utan bara måla sig själv. Usch säger jag bara. Man ska vara stolt !


såå nervös

tjaa! Jag sitter nu i och vilar mig själv, jag har haft jätte ont i halsen, det är nog halsmandlarna. Tråkigt nog, så har jag en himlans huvudvärk så jag orkar bara inte ta fram matteboken. Det är så att vi har ett matteprov imorgon och jag är så nervös, jag är rädd att jag ska få IG. Jag behöver verkligen plugga för matte är verkligen inte  min grej. Hoppas jag klarar det upp till ett G. Idag var jag bara i skolan, det började liksom SNÖA :O ! helt sjukt... vintern har blivit urtidig det här året! Jag förstår inte att det är sant haha, förra året började det liksom snöa i JANUARI om jag minns rätt. Så ta fram pulkorna tidigare i år ;). Men jag klarar inte av ångesten att jag inte pluggar. Snart dags och göra det innan jag glömmer bort det helt och hållet, inge kul och plugga de sista fem minutrarna innan man börjar provet.



Kissses // Sophia


091013

Oj jag har inte bloggat på dig flera dagar eller veckor? Nej kanske en månad :O det bara blir så men jag ska försöka skriva flera inlägg (a)
Det har inte hänt så mycket men jag kommer inte på något just nu, är för trött bara. Igår så var jag hemma hos Esra och skulle plugga men det blir aldrig som vi har tänkt oss, det slutar med att vi sitter o snackar om något heelt annat eller så äter vi tjockis mat och kollar på film.. Idag så var hon hos mig och vi tänkte plugga på riktigt. Vi försökte från början, men vi fick inget gjort så vi satt och ringde en massa folk och snackade skit sen ville hennes syster att vi skulle följa med henne till centrum o köpa pizza men när vi kom fram så var det stängt. Dom är fett otrevliga där fulaturkar.. så vi gick till konsum och köpte choklad och barnmat, det är fett gott tro mig!
Imorgon ska jag träffa Deniz som jag inte har träffat på hundra år så det ska bli kul.
Nu ska jag gå och lägga mig.. börjar 08:15 imorgon med idrott, skjut mig.

Gonatt // Laaaaaana

hur pigg som helst

Hejsan!  Jag har varit jätte seg under helgen, så har inte skrivit( jag vet ursäkter hela tiden.. ska bättra mig jag lovar! )  Hur som helst, min helg har varit helt ok. I fredags var jag bara hemma och degade. Sen så på lördag åkte jag till min kille å va där hela dagen så jag hann inte heller skriva under den dagen. Meen idag ! har jag typ segat lite grann, men jag gjorde faktist hamburgare. Skit gott . Sen somnade jag om helt och håller i ett par timmar. Senare på kvällen började jag baka bullar, vilket jag ville göra för länge sen tidigare i veckan , fast det blev aldrig av :/, men nu har jag gjort det klart och de såg grymt bra ut ! Men jag har typ sovit hela dagen så jag är inte trött. Är hur pigg som helst. Men för att få mig att bli trött , ska jag spela ett spel som jag typ har blivit besatt av. HAHA! skit kul. Nu ska jag inte skriva mer. Jag lovar att skriva imorgon. Det lovar Lana mer om hon ser det här ;) , hon måste börja skriva lite mer, men hon har varit upptagen under helgen så hon har inte haft tid helt enkelt. Men hon skriver snarast :D .



Där var lite av det jag åt idag. hehe....
Puss och Kram / Sophia

tjoho people!

Jag är i skolan just nu , glömde skriva ett inlägg igår kväll men jag var trött som ett björn, hehe. Men iallfall, vi hade lunch precis och ska snart börja våran sista lektion DATAKUNSKAP, helt otroligt att man behöver den lektionen, så j*vla onödigt! Till lunch fick vi potatis med bacon och bönor. Det var sådär gott, fast det var typ sidfläsk.. de va inte lika gott som knaprig bacon =) men det gick att äta. Jag updaterar lite senare =) , vi börjar nu.  



                                          

Puss Sophia.


hello

Jag har inte skrivit på 2 eller 3 dagar, ledsen. Har bara inte hunnit så myclet med det helt enkelt. Men idag hinner jag absolut. Jag har precis tagit en varm och skön dusch, vi hade orientering idag, JAA JAG VET HELT TRÅKIGT ! fattar inte att man verkligen behöver det... känns så onödigt. Liksom jag ska bli kock , inte skogsvandrare eller nåt liknande, pööhh! hur som helst så gick det skit bra, vi gick ungefär 7 personer tillsammans och hade alla ett glatt humör , vi skulle ta 11 kontroller men vi orkade inte leta efter sista så vi hade bara tagit 10 och lät den den sista vara, men då ! när vi var på väg mot bussen såg vi #11 va precis där. Helt sjukt. HAHA ! så layziiie man kan vara. Men nu är jag hemma. Och är väldigt trött. Nu ska jag ta och slänga in mina skor i tvättmaskinen och gå och sova lite. ÄR SÅÅ TRÖTT :O , ovanligt trött. Jag skriver senare . Puss

Puss / Sophia

yo!

Huuh! jag är liksom fortfarande trött, jag har varit hemma heeela dagen och degat mig. Har varit en soffpotatis haha ! :P. Jag har bara ätit och gått tillbaka till sängen. Finns ingen latare än mig kan jag säga. Iallafall så har jag inte gjort så mycket än att lagat mat. Jag gjorde raggmunkar. De blev faktist bättre än vad jag hade trott, perfect. De blev inte bara fina, utan goda med, så im the chef for the day! Jag gjorde ju wok igår, ( som inte brukar vara så enkelt för VISSA personer), så det blev gott det med, jag börjar känna mig rätt så stolt över hur duktig jag är på att laga mat, cooking food is my passion liksom. Men nu måste jag till badrummet, har fortfarande kläder att hänga upp -.-, ny dag imorgon och ny start på en vecka, så man behöver rena fräsha kläder. Ha en trevlig regnig kväll ( det regnar här iallafall... )

Såhär smarrigt såg det ut:


Puss Sophia

hihihi

Asso jag måste sluta äta så mkt tjockismat hela tiden pizza varje dag fan. I fredags efter skolan kom Hosai och Annä hem till mig, dom väntade på att jag skulle fixa mig för på kvällen skulle vi vara hos Sussy. Innan det åkte vi till centrum och köpte pizza & kall kall kall red bull sen satt vi på busshållsplatsen o åt =) vi frågade en liten pojke om han ville ha men nej.. Skyll dig själv snorunge hihihi. Vi hade jättekul hos Sussy, åt mat där också. Senare på kvällen fick vi skjust hem så vi fick slippa åka så långt.
Idag har jag bara latat mig jagvaknade 1 sen åt jag lite och sov igen till kl 6, bästa! Senare på kvällen hyrde vi film och proppa i oss fett mycket cheezeballs och hjärtan! o så drack vi pepsi.. fett gott :K nu ska jag sova men först ta bort min kusin som har somnat på min säng -.-

/ Lana.

helloooo !

Jag kom hem för en liten stund sen, var och handlade med Martina och Linda inne i stan. Det blev en lång runda fakstist. Vi gick runt och Linda handlade en massa, Sen så handlade Martina lite småsaker sådär :) så åt vi på mcdonalds ( som en vana liksom =) ) Men iaf fick jag hem en jeansjacka typ. Men vi hade trevligt förutom att det började regna, helt patetiskt -.-. Såååå måste ja berätta om att en kvinna stod och predikade mitt på stan :S liksom ba " GUD GÖR ALLT FÖR DIG! GUD GÖR DIG RIK! " och liksom man förstod inte vad hon sa direkt, hon hade spansk brytning så de va lite svårt att förstå.. Men iaf... de va grymt kul :) nu är jag hemma och ska göra wok. Ni ska få se hur det ser ut :D ja e blivande kock :D

Här är jackan ja köpte :




Pussipuss / Sophia

090210 ( 22.24 )

Holla ! jag sitter hemma just nu och har sååå trååkigt ! jag vet inte vad jag ska göra, det finns ingen fest som vet ,och allt är bara bajs :/, vad ska man göra liksom? sova eller göra en stor skål med popcorn och mysa framför en film ? Tror nog jag ska göra det. Ville så gärna på fest :(.. men men , de finns fler helger ! Jag är väldigt förkyld så jag ska nog gå och snyta mig, duscha, äta, sen sätta mig framför teven och se vad som finns =)! , kanske hittar nån trevlig film.



/ Sophia

021009

tjena mitt bena! jag sitter i skolan nu, vi har projekt & företagande. Rätt så roligt för det blir som en liten handels -lektion hahahah ! men nu ska jag fortsätta skriva lite och arbeta med uppgifterna innan min lärare får syn på att jag inte arbetar =). Åh åh btw.. jag ska åka och shoppa lite senare idag om det blir av :), ska köpa en kjol =). Okej nu ska jag gå , skriver mer sen ! Puss









Sophia.


091001 lalala

Skolan började 9.20 med matte där jag inte får nånting gjort jag har prov nästa vecka också.. sen var det bara sköna lektioner. När jag kom hem hade jag självmordtråkigt, jag kollade på en film på tv1000 från 70-talet (så tråkigt hade jag) och åt nudlar, åh det är så gott... men sen jag gick över till Esra. Hon bor 1 minut ifrån mig men jag tog vinterjackan ändå det är vinter vafan.
Annä var hos henne, vi pratade osv. sen åt vi pizza med räkor och fick veta att man blir kåt av räkor men jag blev inte det.. (a) ska äta fett mycket räkor en dag o se om jag blir kåt på riktigt :) jag sitter med blött hår så jag ska bort från datan o torka sen sova typ.

- pussipuss / Lana

back in track

tjohejsan ! nu är jag tillbaka. Jag var i skolan sen skulle jag åka till stan och träffa babe ch köpa nå ugandiskt till mamma =) , det var rätt så kul för jag va ensam men hade ändå sällskap, hade hellan på luren så vi snackade hela vägen =D mysigt va ? förutom när det bröts på tåget helatiden men whateverrrr. Hmm hursomhelst, jag varså ful ! eller jag tyckte det haha jag har verkligen inte känt mig så tjock och ful på jätte länge ! måste verkligen börja träna ! Har någon av ni läsare några förslag på hur man skulle kunna gå ner, förutom gym? ( det tar jag ifall det inte finns nåt annat sätt ) . Jag hade liksom uggs ! medan andra folk i stan hade klackskor och grejer.. Men jag klarade mig dit och tillbaka iallafall.. är väl det enda som räknas right?





Sophia.

nbglljhlöjkghö

Hello :) mina läppar är fett torra och dom svider som fan måste köpa läppbalsam annars kommer jag inte ha mina läppar kvar, dom kommer svida bort höhö. Jag kanske borde gå o sova nu, skriver mer imorgon. Gonatt <3

/Lana

RSS 2.0