28 feb

Hello Hello!
Hur är det med er ? Själv mår jag bra, jag dessutom blivit bättre med min Salmonella som jag har/hade. Jag har inte skrivit på väldigt länge, jag vet. Har bara inte orkat, varför vet jag inte. I fredags så slutade vi tidigt, så jag åkte in till stan och mötte upp Lana och Jennie, sen shoppade vi lite å käka på mcdonalds. Fick hem lite tröjor och leggins. Sen igår så mötte jag Irini å vi åkte in till Handen och handlade lite där också. Och idag har jag bara varit hemma ( förutom att jag har varit ute och handlat på vivo ). Men nu ska jag sätta mig framför teven och spela lite playstation !




Pusssssss Sophia

24 feb..

1.SKOLAN
2.HEM
3.SOVA
4.PROMENAD MED SANFO
5.OCH NU, ÄTA!
/PUSSSSS - LANA♥


NICO

Nicooow! Du är snygg, trevlig, och respektfull. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om dig, du är som du är helt enkelt! Rolig, bra klädstil och mycket snäll. Om hans bästa kompis Mike ska besrkiva honom med tre ord; Tung, bästa och äkta!




Haha! ♥

NUMMER?!? 0704836914

/Lana


22:01 - GOD MORGON

Aaa, jag vaknade nyss och är fett med pigg, kommer aldrig sova ikväll, aldrig aldrig! Varför skulle jag liksom? Iiihehehehe! Jag måste berätta varför jag kom försent imorse. Det var inte fel på SL, bussarna funkar som dom ska, det var fel på mig jag kunde bara inte gå upp! Jag försökte verkligen men det gick inte så bra. När jag kom till skolan så var läraren ändå på mens humör och gick från klassen. Efter skolan mötte jag Esra i henriksdal och gjorde lite grejooooor sedan åkte vi hem! ;))))))))))
PUSS-LANA♥


HEJ GE MIG


21 feb

Hello Hello !
Hur mår ni ? Jag mår sådär, jag är ganska trött och har fortfarande ont i magen (salmonella), men det håller på och försvinner försiktigt. Jag har inte gjort så mycket idag, på morgonen fram till eftermiddagen så var jag barnvakt åt mina två yngsta syskon, sen sov jag lite å nu ska jag hjälpa mamma med lasagne som hon ska göra. Åh vad jag älskar lasagne. Och lite senare runt åtta ska jag börja plugga lite Kök och Matematik. Sen blir det söööömn!



haha gjorde en liten lustig bild på www.funtasticface.com

Peace / Sophia

fucking snö

Jag blir väckt 9 på morgonen av dom här jävla bygg-gubbarna som skottar bort snön från taket, jag trodde att taket gå sönder eller nåt. När jag kollade ut från mitt fönster såg jag bara snö, jag kan inte ens öppna mitt fönster haha, jag blev skit sur så jag gick ut och frågade vad dom höll på med. Jag bad dom att ta bort all snö utanför mitt fönster annars...






Inte kul
/Lana♥


19 feb

Helloo Helloo !
Allt bra med er ? Med mig mår jag helt ok.. jag har bara blivit sjuk med smittan Salmonella, har inte riktigt fattat vad den innebär och hur man får den, men jag vet att jag har den iallafall, så jag går på tabletter o sånt, man mår illa då och då speciellt efter att man tagit tabletterna, hemsk känsla!
Idag har jag bara varit i skolan, vi började tio, så vi hade bara två lektioner Engelska och Matematik.
Sen gjorde jag ett prov den här onsdagen om Alkoholhantering , och jag har inte varit med på hela kursen eftersom jag var i Uganda, så jag läste in allt teoretiskt i Uganda och lite här i Sverige. Och ändå fick jag MVG ! jag känner mig så stolt över mig själv ! trodde att jag skulle gå IG eftersom jag var i Uganda under hela kursen :( . Men nu kan jag andas ut igen! då blir det MVG i servering dåra !
Just nu sitter jag och gluffsar i mig Chips ( sourcream& onion såklart! )
Idag ska jag inte göra mycket, ska sms bomba Lana lite senare, sen ska jag inte göra så mycket. Ska köpa pizza å dega framför datan!


tursdag

Hej människor. Jag kom hem för ett tag sen från gymmet med Jennie, vi körde hårt asso!
Annars har jag inte gjort så mycket, började vid 10 med matte sen mentor och Anders lektion då vi går ut och filmar.
Imorgon är det fredag, tror att det blir Farsan på bio med några. Nu ska jag hoppa in duschen och sen plugga ;)
Puusssssssss ♥- Lana





hej jag är sjuk

Ja, jag har blivit sjuk, inte kul. Man nyser typ 50 ggr i minuten, jävla väder gå och skjut dig själv.
Började 09:10 idag och gissa vad?! Jag kom i tid! Vi hade engelska sen journalistik, fick sluta tidigare eftersom våran grupp var inte va där så jag åkte mot stan och träffade Iman som var med Ann, Salle och söta Sussi som fyller 18 idag, grattis! Efter stan åkte jag och Iman förbi forum en snabbis sedan åkte vi hem. Kollade på tv med mamma och somnade på hennes axel hihi. 
/♣Laaaaaaaaaaaana


Lauras söta hund


16 feb

Hello Hello readers!
Läget med er ? Själv mår jag heeelt ok ! Har varit lite deprimerad sen igår då jag fick reda på att jag inte blev godkänd på mitt senaste matteprov, man känner sig så piss dålig. Sen så mår jag dåligt iallafall eftersom jag tror jag börjar bli lite magsjuk, men det går nog över snart. Jag har faktist inte gjort så mycket de två första dagarna i veckan. Men att jag ska ta och vila lite nu så att jag kan plugga till ett Alkoholhanterings-prov imorgon!
Pusspusssssss// Sophia

lite läskig bild haha..

10FEB15 - GYMMMMM

Hello snyggingar, jag började 12 idag men blev väckt av Parwar som kom från Kurdistan 7 på morgonen!! Så vi åt frukost o chilla sådär sen runt halv tolv fick jag skjuts av pappa till skolan och Parwar till centralen. Vi stannade inte så länge i skolan för att vi skulle till stan och intervjua folk till tv-repotagen. Jag fick gå fram och fråga folk om de ville bli intervjuade MEN FAN VILKA FITTOR DET FINNS inte alla dåra. I alla fall, efter det åkte jag och Jennie till gymmet, så nu är min kropp helt död men det kändes skönt! Nu måste jag hoppa in i duschen o skynda mig, ska ta en promenad med Sanfo & Esra ikväll.. Hoppas jag inte blir mer sjuk för jag låter som en fucking anka just nu. Puss - Lana♥


JAG SOM BLONDIN HAHAHA


eskilbajs

I fredags så åkte hela familjen till Eskilstuna.. torraste stället på jorden, efter norrland. Det var dubbelt så tråkigt den här gången eftersom Parwar inte ens var där, så jag var ensam med en massa snorungar och ville hela tiden att nån skulle komma och rädda mig eller nåt. Vi kom hem igårkväll så jag hann tyvärr inte åka till Jennie, vi skulle chilla hemma hos henne med några från klassen. Så helgen för mig var bajs.

Ja idag är det alla hjärtans dag, inget speciellt för mig. Jag och syster kollade på film och tjockade oss med cheeseballz & cola! Filmen var sådär men det var en massa snygga killar med så det är ett stort plus, det spelar liksom ingen roll hur dålig filmen är bara dom är snygga. Imorgon blir det skola sen gym med Jennie, det var länge seeeen!

Puss - Lana♥


Filmen vi kollade på


14 feb

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG PÅ ER ALLIHOPA !




Kram Sooophia&Lanaaaa

13 feb 22:41

HAHAHAH jag älskar låten och jag spelade om låten hela tiden och kollade inte på själva videon, sen insåg jag att "MulattoG" eller Bryan som han egentligen heter var med i videon hahaha !




/ Sophia

13 feb

Holla! what's crackin bithez ? skoja hahahaha !
Hur är det med er? Jag mår bara bra, är väldigt trött bara som vanligt. Jag har inte gjort så mycket idag, jag skulle ha åkt till Sunday å kolla lite på film men det blev inte av så jag stannade hemma å sov en stund, jag var också ute och köpte godisnappar å kom hem igen. Har bara latat mig som en riktig björn idag, men jag har haft det mys i sängen. Jag kom precis hem , var och träffade på Isatou, Andrea och Luul, de hjälpte mig i affären med vad jag skulle handla inför imorgon :), alla HJÄRTANS dag :). Funderade på att göra tårta, så det blir det, med lite "hjärtliga" dekorationer såklart!, och så fick vi med allt. Nu sitter jag hemma och ska snart ta och duscha och sen blir det mys med familjen.




Hjärtliga Kramar, Sophia

10FEB10 och 11

Hello, jag började min dag med en "seriös" mattelektion och sen lektion med kära Anders! Efter skolan åkte jag till Zinkensdam för att möta upp Deniz och få en viktig grej av henne. Jag satt en liten stund med henne och hennes brors fru sen var jag tvungen och dra vidare till Esra som frös ihjäl på tunnelbanan haha! Vi luffade i gallerian ett bra tag sen tjocka vi oss på donken. Efter stan åkte vi hem till henne, vid porten stod Iman och Ann utanför med typ 10 påsar med bara mat!! Så vad gjorde vi?! Tjocka oss meeeer. Senare mot kvällen låg vi som ruttna mackor på hennes säng.
Jag borde ha gjort mycket viktigare saker idag men det blev inte av, måste skäääärpa mig!
-
LANA




Jag säger bara en sak: ORGASM!!!
 


bilder + mike

Några bilder från idag som jag snodde från Jennies blogg hihi.












Jag ska ta och skriva om min lilla kompis Mike.
Ja, vart ska man börja? Har känt honom i 3 år snart om jag inte har fel. Han är en jätte snäll, omtänksam söt o gullig kille, en äkta vän som man kan lita på och du kan prata om vad som helst med honom. Men det bästa med honom är att han är världens roligaste humor!! Har man tråkigt så är det bara ta o ringa honom!

Intresserade?

Hans "seriösa" blogg: http://fackaur.blogg.se/

Mike Tha Don @ facebook





-
LANALANALANA ♥



 


100209

Holla! Hur är det med alla ? Jo det är bara bra med mig, jag pluggade nyss klart. Skrev lite texter som vi ska lämna in på svenskan. Och snart ska vi börja med en ny uppsats, alla fick välja vad man ville skriva om så jag valde anorexi. Jag tycker det är väldigt intressant det här med anorexi så jag ser fram emot att få läsa och hitta fakta om just sjukdomar som är rätt så vanliga bland ungdomar. Jag har inte gjort så mycket idag hade en väldigt lååång dag, vi slutade 4. Katastrof... Men vi överlevde som tur var. Sen träffade jag Sunday, så gick vi runt lite sen drog vi hem, jag gjorde pannkakor, åt lite och hoppade in i duschen.  Nu är jag här med läxorna :).
Imorgon har vi min favoritlektion.  Kök, vi ska se ut som små kockar ! älskar verkligen uniformen haha!!



slänger upp en låt också:


Puss & Kram Sophia


10FEB09 - bowling + PS2 SPEL

(Vi ska skärpa oss vi lovar, det kommer bli 80 inlägg varje dag.. vänta bara!!)

Jag kom hem för typ en timme sen, åt lite och snackade med mamma..
Vi hade friluftdag idag, jag, Jennie, Tony och Michel valde bowling. Det gick inte så bra för mig.. låg på sämsta plats haha, men det verkade som att Jennie hade tränat en hel del så hon vann. Efter bowlingen drog vi och åt men eftersom klockan bara var halv 1 så bestämde vi oss för att dra hem till Jennie och chilla där, det var jag, Jennie och några från klassen. (Vi skulle egentligen intervjua Paow men hon svarade inte så vi gav henne diss också!) Hemma hos henne spelade vi singstar o en massa andra playstation spel, vi tjockade oss med cola och chips också.. Har alltid skit kul med klassen! Lovelove
På vägen hem mötte jag upp Esra och "EF" så jag fick sällskap hem. Nu ska jag lyssna på musik och verkligen "försöka plugga", måste skärpa mig fett mycket, ligger efter fööör mycket!!..
-
LANA


070210- MSMS

Tjeeena! Läget med er ? Själv mår jag bra, är ganska trött å yr efter idag. Jag har haft en lång dag, först så vaknade jag tidigt pågrund av mina syskon dom väcker mig alltid :), speciellt på helget då jag vill SOVA UT! Sen träffade jag mina bästa kompisar Mähak, Soheila och Mariam. Vi hade typ Vattenpipa/Pizzakväll. Vi beställde hem pizza och rökte vattenpipa och hade mys med chips osv. Har saknat de så mycket, vi har inte haft så mycket tid att träffa varandra så det kändes verkligen skönt att verkligen träffas och vara med varandra, och vi hade lika kul som vanligt. Men vi blev OTROLIGT mätta! Alla åt en varsin pizza, det känns som att jag inte kommer att äta på flera dagar. Jag har inte haft så mycket tid för att hinna skriva i bloggen eftersom jag har så mycket i skolan, en massa prov osv. Jag har funderat på om jag och Lana behöver en ny header,  ska försöka fixa det snart eftersom det är vår :), behöver nåt nytt i bloggen! Men nu ska jag duscha och sätta mig framför teven med cheeze ballz!

btw här är en låt jag fastnade för idag
sjukt bra, för de som gillar d-hall :)!




Puss Sophia

Sana gästbloggar!

Tjooo det är Sana här,lanas lillasyster ;) Lana och Sophia har varit dålig på
uppdatera dom här dagarna så jag fick gästblogga ^^ Om inte dom bloggar
så kommer jag gästblogga mer. Om ni vill kika in min blogg så hittar ni den HÄR




Bjuder på en bra låt också ;) ♥





CYA LATER ALLIGATOR!   ♥

100201 - GRATTIS DILAN

LILLEBROR FYLLER 4! ♥




Nyvaken hahaha!






-
L


RSS 2.0