100130 - Lana

Jag är bäst ♥


100127 - L


 


100125 - 17 år imorgooon

Hello, det var ett tag sen. Jag ska berätta lite kort om helgen.
I fredags var jag först med Shayan, jag mötte upp henne i slussen sen åkte vi hem till mig men på kvällen var hon tvungen o åka hem. Så jag åkte till sickla och mötte upp Laura o Amelia och drog till skanstull. Det var nån lokal fest där med en massa roliga människor haha!
Lördag: Då var det Somas överaskningsfest som henne syster Neshmil och Sofia hade planerat. Det var hur kul som helst. Grattis till henne igen i förskott, hon fyller år 2/2 gratta henne då!!

Jag har blivit sjuk som tusen andra nu.. Beror säkert på att jag går runt med skinnjacka hela tiden så jag stannade hemma idag.

- L ♥


sophia is back!

Hej på er Alla! Det känns som att jag inte har skrivit i bloggen på åratal, jag har inte suttit vid en data på precis en månad, känns sjukt. Till er som inte visste så var jag i Uganda för en månad. Jag kom hem idag. Åkte den 14 december tills nu, jag trodde att jag skulle ha tillgång till dator där men det var visst inte så som jag hade tänkt mig att det skulle vara. Men roligt hade jag.

Vi var inte bara i Uganda, utan vi var i Kenya också, i Kenya så var vi på Safari och på Bröllop. Det var jätte kul och det kändes bra att vara med och se när två personers liv tillsammans börjar. Jag hade med mig min kamera, men TYVÄRR så ska mitt minneskort ha försvunnit spårlöst nästan som att någon har ätit upp det. Så jag kunde tyvärr inte ta  bilder utan fick hjälp av mina mostrars kameror. Men lite bilder har jag att lägga upp.

Tiden i Uganda var jätte skönt, det var varmt och man bara slappade, det var ju trots allt min första gång att vara där så det var en jätte kul upplevelse för mig. Men mot slutet då någon vecka innan jag skulle åka så började jag känna mig konstig och må illa en natt, jag började spy och få "irreterad mage", vi gick till läkare och jag undrade verkligen vad som hade hänt mig och det visade sig att jag fått Malaria & någon annan slags infektion i magen,  ( vilket jag inte förväntade mig eftersom jag tog tabletter för det ).

Men nu när idag känner jag mig piggare och bättre än då, det var helt fruktansvärt. Men nu när jag är tillbaka i kylan fick jag med mig en förkylning så den vill ja också få bort.

Det har varit så konstigt när jag har varit borta, speciellt med skolan för att jag bad om ledighet och fick den, men fick ogiltig frånvaro,fick ingen studiebidrag(förväntade mig inte det heller eftersom jag inte varit i skolan, men ändå), så nu känner jag mig bara stressad för att jag har så mycket att ta igen. Men det klarar jag nog. Nu ska jag ta och sova, för jag har stor huvudvärk, sov inte så bra på flygplanet inatt och imorgon är det fest hos en vän så jag ska försöka vila upp mig.


Här är lite bilder från resan :




hotellet vi bodde på i Masai Mara




(jag ville inte bli fotad)

Jag & Liz gär oss i ordning för bröllop






Det var allt jag hade att bjuda på hittills. Jag bjuder på mer när jag får tag i mer bilder, och när jag har lite mer kraft i mig, vill sova nu. Men jag är OERHÖRT glad att jag är HEMMA igen!


Kramar och Pussar.  Sophia


100121 - CHILICHEEESE

Sophia ska vara hemma nu men hon har inte hört av sig än, flyget kanske kommer senare på kvällen annars får jag ta o ringa upp henne.

Jag är så seg i kroppen, kanske för att jag proppa i mig pommes och cola sen gick jag o la mig direkt. Tjockis jag är.. Men det gör inget för snart ska jag hoppa in i duschen, då känns det bättre.
Idag har jag varit i forum, köpt lite saker bara och åkte hem direkt för jag va så fucking sömnig.
Imorgon börjar jag 12:15!! Älskar min skola. I alla fall, efter skolan ska jag möta Shayan, inte min kusin utan en annan kompis. Vi ska åka till mig sedan ska vi på nån lokalfest! Nu måste jag hoppa in i duschen sen fixa lite saker för imorgon. Puss♥ L.


Gammal bild från 9an hihihi


feel the noise

Började 11:10 idag men kom inte i tid eftersom jag glömde trycka på stopp-knappen så jag fick åka till slussen och åka tillbaks.. Så dum!! I alal fall, hade typ 20 min matte sen åkte alla in till stan för att filma men fan vad kaaallt det va, mina fingrar blev röd is haha. Efter stan åkte mot nacka forum igen för att möta Iman och några.

Snart ska jag kolla på Feel the noise, en film från 07. R&B-sångaren Omarion är med i den också.
Om filmen: En ung man från södra Bronx drömmer om att slå igenom som rappare, men han hamnar i trubbel och blir skjuten så han tvingas gömma sig i Puerto Rico hos sin pappa han aldrig har känt.
Filmen har fått dåliga kommentarer som " Svag B film", Fyfan va dålig, skrattar igenom den" osv. Men jag bryr mig inte, ger den en chans ändå!
-
L♥





Dilan


 Min lillebror Dilan dansar till Svennebanan haha! Saknar sommaren grovt mycket, kolla de gröna grääset :(


tititisdag

Började dagen med att komma försent som vanligt. Jag kan verkligen inte passa tider eller göra uppgifter och lämna in dom i tid. På engelskan ska jag skriva en artikel om hemlösa, har inte ens börjat på den. Sedan på journalistiken kollade vi på en dokumentär om Hovsjö, är inte klar med den heller. Så jag har mycket att göra innan helgen..

Imorgon ska jag och Jennie ut på stan och filma. Vi ska intervjua folk om vart dom handlar sina kläder osv. Det ska bli kuuuul!
-
L ♥


Chris Brown konserten 23/01-09. Saknar!!


Keeping Up with the Kardashians

Det kanske inte är många som kollar på kanalen E! Entertaiment television. Det är en kanal med en massa underhållning, nöjesnyheter, kändisar, galor osv. Det jag tycker bäst om är reality-Tv-serierna som tex; Girls Of The Playboy Mansion, Snoop Dogg's Father Hood och Victoria Silvstedt: My Perfect Life. Men min favorit är Keeping up with the Kardashians. Serien handlar just om familjen Kardashians som består typ av en krånlig familj. Mamman har gift om sig osv men det går jag inte in på hah! Det jag ville komma fram till att deras äldsta dotter Kourtney Kardashian har nyligen fått barn med hennes fula man Scott. Bebisen är i alla fall urgullig. Personligen så tycker jag inte alls om barn, bara när dom är småa (upp till 2 år) för sedan när dom blir äldre orkar man inte med dom. Det är det värsta jag vet, barn!! Usch.

Nu måste gå och lägga mig.. Inget liv!






Så söööt!
-
Lana♥


tråkigt

Svaren ska börja på samma bokstav som ditt namn börjar på (Lana)

2. Ett ord på 4 bokstäver?
Land
3. Flicknamn? Lisa
4. Pojknamn? Lucas
5. Yrke? Lärare
6. Färg? Lila
7. Klädesplagg? Linne
8. Mat? Lasange
9. Sak i badrummet?  Lampa
10. Plats/stad? London
11. Orsak att vara sen? La mig sent
12. Något man skriker? Langa
13. Film? L.A Gigalo
14. Något man dricker? Loka
15. Känd person? Leonardo DiCaprio 
16. Djur? Lejon
17. Gatunamn? Lokavägen
18. Bil? Lamborghini
19. Något du gillar? Leka
20. Något man kan göra i sängen? Ligga


100117

Sophia is baaack om 4 dagar!! ♥


mätt

Tjololo nu är jag hemma igen. Vi åt pizza, drack cola och stinkade ostbågar så nu är jag hur mätt som helst därför att jag åt lite av mammas mat också för en liten stund sedan. Fyfan, det är inte kul att bli så mätt.
Man vill bara stoppa in hela armen i magen och ta ut all mat, aja nu får jag sluta prata om mat.
Vad gjorde vi då? Jo, vi skulle ha filmkväll men ingen orkade sätta på filmen så vi chillade med datan istället. Först kollade vi på en massa roliga youtube-klippar och snackade skit om allt o alla och hade otroligt kul som vanligt.
Imorgon blir det gymmet med Jennie hoppas jag och sedan Sickla med Iman för att köpa skor, men jag har den dära känslan i magen om att jag inte kommer kunna gå upp imorgon förrän klockan blir runt 2-3..


Roooooligaste!! Jag D-O-G av garv på riktigt



Kissnödig!! - Lana♥

godermorgooon

Igår kväll så kollade jag på Fighting och Uptown girls. Fighting var helt okej, det var bara snygga killar i filmen annars var själva handlingen meningslös. Däremot var Uptown girls mycket bättre. Det är en gammal film från 2003 med Brittany Murphy och söta Dakota Fanning. Dom ska lära varandra att spela i deras rätta ålder.
Ikväll blir det mer film, jag Esra och syrran ska ha filmkväll och käka pizza hemma hos henne.
Puss&Puss - Lana ♥




that giiirl

Gissa om jag kom i tid idag? Haha nooo jag kom 2 timmar försent. Ganska chill idag, vi skulle kolla på en dokumentär om Che den här krigaren eller vad han nu är. Efter skolan mötte jag upp Iman och åkte till farsta där hon jobbar på filmkedjan med Esra.

Snart ska jag kolla på filmer tills jag inte kan hålla ögonen öppna. Me liiike!
/Lana ♥ film


Gammal


100114 - happy

Hello! Jag började 08:55 idag med matte, kom såklart försent men det viktiga var att jag kom. Det var chill eftersom vi hade vikarie, han hette Greg och var lite konstig, man hörde knappt vad han sa och ingen lyssnade.. Tyckte synd om honom:( Iaf, sen hade vi mentorstid med en annan mentorsgrupp. Vi kollade på 10 orsaker att hata dig, blev lite ledsen där också för att Heath Ledger var med, han va fiiin :(. På engelskan hade vi vikarie igen, vi fick "sluta" tidigare. Jag, Jennie och några andra i klassen stannade kvar i skolan för o göra klart deras projekt. Jag sprang iväg med August han stängde dörren på mig, så jag tog tag i ett handtag och larmet gick i hela skolan... Pinsamt!! Ingen kunde stänga av det också, han som äger skolan kom in och blev lite småsur hihi. För övrigt så har jag och Jennie käkat på donken och gymmat, nu sitter jag här nyduchad o glad. Ska snart se på film, igårkväll kollade jag på Planet 51, inte så jätte bra men den duger åt folk som har tråkig humor.
/ Puuuuss. Lana ♥


100113 - sova mer

Det var länge sen, jag vet men ibland är man för lat.. Skolan har börjat, och det betyder att jag kan glömma o sova hur länge jag vill på morgonen så jag måste lägga mig mycket tidigare. Men det ska bli kul, vi ska börja med ett nytt projekt i skolan. Jag och Jennie ska jobba tillsammans om identitet. Det ska bli ett reportage om kläder osv.
Nu måste jag börja städa lite osv, sen duscha o se på film.

Lite bilder från förra veckan och helgen:




Jag och Shilan somande sådär på min säng runt 7 på morgonen och stackars Parwar fick sova på golvet med bara en kudde haha! ♥



Bilder från Anns födelsedag:











- Lana ♥



100110 - GRATTIS ANN GUMMAN

Jag ligger och halvsover runt 2 tiden sen så ringer det på min mobil det var ett nummer med typ hundra siffror. Det var Sophia från Ugandaaa!! Kan ni tänka er?!?! UGANDA?!? Hahaha, hon hälsade alla jätte mycket iaf och sa att hon dog av värme där men vi i kalla ruttna gråa tråkiga vita svarta röda gula blåa sverige dör av minus grader!
Hon är hemma den 22 jan, jag som trodde att hon skulle komma hem imorgon.. Aja, idag så har jag varit i forum med Shayan och hans kompis Eddie. Jag tvingade dom egentligen, eftersom jag var ensam. Söta snorungar. På kvällen så var Annä hos mig sen var hos tvungen och åka hem runt 10, för imorgon är det fest hos henne eftersom hon fyller år, det ska bli kuuuuuuuul och det bästa är att hon har lagat DOLMA!!! Kan det bli bättre? NEJ!
Gonatt - Lana



Ann och jag på Titanic utställningen i somras


100208 - puss på mig

Godmorgon! Jag skulle egentligen vakna för länge sen men det blev inte så.. Jag hade fått 25 missade samtal av bara Iman hihihi. Inte för att jag är döv eller nåt, men man stänger ju bara av vibbrationen och sover vidare. Känner mig lite taskig men hon gick inte ensam.
Nu ska jag äta "frukost" sen bara chilla hemma you knoooowowowowowoooow.
Puss på mig! - Lana ♥

Cpgammal bild på mig o Esra


t r ö t t - 100107

Sömnbriiist. Haha jag har vänt på dygnet sen lovet började, går och lägger mig runt 6 på morgonen.. Inte bra. Jag har gjort så mycket sen Parwar kom, igår så gick vi alla på bio och kollade på Alvin och gänget 2. Hennes söta kusin Shilan var med också, skön tjej! Men bion blev lite cp för att det fanns inte platser kvar brevid varandra så vi satte oss på trapporna istället. Min rumpa blev bedövad vafan..
Jag måste snart gå och lägga mig för imorgon runt 12 måste jag och kära Iman åka in till stan och köpa lite grejoooor för på söndag är det Anäs fest!!
Gonatt - Lanatröttsomenjagvetintevadduvetvadjagvetintevadjagduduvetjagintevad! ♥


100103 - dolma

Godmorgon, jag är helt död i kroppen så jag måste få i mig frukost snart.
Mamma ska laga dolma idag, det betyder allt för mig. Ni vet inte hur fucking gott det ääär, och ni som inte tycker om det kan komma o äta mina skor.. Jag skojja. Aja, måste måste fixa mig, äta frukost o shit.
/Laaana♥


sms

Jag har tråkigt

Konstiga sms från min inkorg:

"Lana bana mana isbjörn vagöru?"

"Ja de fanns bästa stället inne :O:D"

"Som vanligt hur orkar ni två haha..."

"LANA KOM NU JÄVLA **** JAG STÅR INNE I PORTEN KOM NU ELLER SÅ SÄGER JAG TILL MAMMA KOM NU F****"

"Omg de sitter en kille på tåget och sminkar sig"

"VENNE KUK I ALLA:@"

"Lana öppna dörren"

Nu ska jag sova! Godnatt♥
-Lana


100102

Jag la mig inte alls tidigare, det blev sent. Parwar och hennes ska komma imorgon inte idag haha, så jag vaknade runt tre med ett Sora hade skickat sms och ville att jag skulle möta henne i Forum, så jag hoppa upp ur sängen tog på mig nåt snabbt och åkte iväg. Vi satt på dom sköna "gungstolarna" och snackade om allt möjligt medans hon åt en konstig glass. Jag åkte hem runt 6 och åt mat tills jag höll på att spricka!
Nu ska jag duscha!♥
/Lana

Gammal


100101

Shit vad jag sover, jag har bara sovit sen vi fick lov. Vaknar runt tre o fyra varje dag.. Måste lägga mig lite tidigare ikväll, för imorgon runt 13.00 ska jag åka med pappa och hämta Parwar o hennes mamma från centralen, dom ska vara här tills på måndag tror jag. Det ska bli kuuuul.
Och ja, det är nytt år o grejer. Ser verkligen fram emot 2010 hihi. Snart kommer älsklingen Sophia hem från Uganda! Sen fyller jag år(26) och "snart" är det s o m m a r. ♥
Puss - Lana


2010 WOHO!




RSS 2.0