HEHEHE


kalla jordgubbar

Ni kanske undrar varför inte Sophia uppdaterar, jo för att hon är fortfarande i Uganda. Jag tror att hon kommer hem den 11 jan. Saknat henne!!♥
Det blev ändrade planer för nyår, alltså blir det inte kurdiskfest. Orkar inte gå bland massa galningar höhö. Så jag ska till stan istället med några.
Imorgon ska jag till kista med mamma och kanske kusin, får se. Vi ska kolla vad som finns där sedan kanske äta där också. Jag har inte varit i kista på fett länge.
/Lana - Puss


måste

Okej, alla har gjort den, så varför ska jag inte göra det? Hihihi (a)

Vad gjorde du kl 08 imorse: Drömde säkert 

Vad gjorde du för 15 min sedan: Masserade mamma 

Det sista du sa högt: SANA!:@ (min syster) 

Det senaste någon sa till dig: Visst!

Vad har du druckit idag: Red bull & vatten 

Vad var det senaste du åt: Solrosfrön 

Vad var det senaste du köpte: Red bull

Vad är det för färg på din ytterdörr: Grå 

Vad är det för väder hos dig nu: 6 äckliga minus grader 

Godaste glassmaken: CHOKLAD

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej, eller jo, nej, jo, jag vet inte.

Sover du tungt: Om jag är trött! 

Drömmer du mardrömmar: Nej, drömmer bara konstiga drömmar. Sist drömde jag om att jag hade bytt kön och mamma väntade tvillingar. 

Favoritklädsel: Leggins

Favoritlåt just nu: Har ingen favorit sådär, men har knarkat sönder Rihanna och Chris Browns låtar.

Vad ser du om du tittar till höger: Min säng, jacka, halsduk och tjocktröja.

Vad gör dig glad just nu: Vet inte, eller jo om jag drack vatten för jag är hur törstig som helst nu. 

Vad ska du göra härnäst: Sitta vid datorn ett tag till sen sova!

Höger eller vänsterhänt: Vänster

Humör just nu: Glad o pigg

Favoritgodis: Tycker bara om choklad!

Kläder just nu: Gråa leggins och MG t-shirt

Sommarplaner:? Kurdistan?

Hur många kuddar sover du med: Två

Spelar du något instrument: Nej omg

Morgon eller nattmänniska: Natt! Morgon är inte min grej..
Vad är viktigast för dig: Må bra

Är du kittlig: Yes hihi.

Snarkar du: Nej, det är bara männ som snarkar haha 

Stjärntecken: Vattuman

Äckligaste insekten: Alla insekter är äckliga

Längtar du mest efter just nu: S O M M A R
Nämn något som gjorde dig glad igår: Min kusin Shayan hahaha!


3 dagar kvar

Nyår om 3 dagar, har inte fixat ett piss. Jag ska på en kurdiskfest i hallonbergen, dom här kurdiska festerna är inte världens bästa men människorna är helt galna så det blir kul. Men ibland går folk över gränsen, det var en annan kurdiskfest i solnahallen häromdan. En man blev lite aggressiv och började knivhugga en eller flera, vet riktigt inte hur det gick till men folk får skylla sig själva om dom vet att det finns psykiskt sjuka människor på vissa ställen..
Jag var hos Iman för ett tag sen. Vi gick till centrum köpte pizza och tjocka oss hos henne, sen kollade vi en indisk film som var dubbad till ryska haha. Men nu är jag hemma och ska snart städa lite. Ikväll ska jag bara ta det lugnt o kolla på filmer!<3





Sen dom gifte sig har jag alltid stört mig på att Ashton Kutcher älskar Demi Moore. För vad?! Hennes rynkor?! Hon borde skämmas :) hon har ju 3 barn med fula Bruce Willis också. Euweuw. Jag har inget emot dom men ibland måste jag få ut vissa onödiga saker.

- Lana


schema

Nytt schema efter lovet, den är helt okej. Måndagar o onsdagar är bäst moahaha. - Lana



helka o ron

Godmorgooon. Jag är hungrig, måste ha frukost snart! Ska steka ägg, eller helka o ron som man säger på kurdiska hahaha. Igår satt jag o ruttna framför tv:n med lillebror, vi kollade på en massa filmer o annat. Jag började gråta när dom visa Michael Jacksons begravning på mtv, ni vet när hans dotter säger: " I just want to say that i love hiiim". Så gulligt! Hihihi.
Idag ska jag och mamma åka till sickla eller forum, vi har inte bestämt oss än. Imorgon blir det gym med Jennie hopaps jag!
/Lana♥


Stan, vet inte när eller vart.


23/12













grattis på födelsedagen

Min Esra fyller år!
Grattis älskling ♥


älta

Hello! Sitter hos min kusin nu men ingen är här förutom min syster haha. Jag var ute med Laura, Amelia och Malin för en liten stund sedan, vi köpte red bull och snackade lite skit om förra klassen o andra människor.
Imorse så var jag i skolan, kom lite försent så jag fick inte kolla på film för det var fullt, var tvungen o pyssla :S. Sen fikade vi och kollade på några videoklipp och tv-program som 2orna hade gjort. Afrodide eller vad hon heter, ni vet hon den lite mörkhyade kvinnan på svt, hon var med haha. Fick se på lite dans av 2orna också sen loooov! När jag kom hem så somnade jag direkt. Drömde om ett par som gifte sig i tunnelbanan hhahah.
Jag känner mig lite stressad eftersom att jag inte har köpt present till Esra och hon fyller år imorgon! Aja ska dra o kolla på tv hihi. Puss
/Lana ♥


HAHA, hittade en gammal bild på mig på min kusins data.


världens bästa rubrik

Måste säga att Avatar var grymmaste filmen på länge, fantastisk 3D-teknik o shit. Karaktärerna var ju hur coola som helst. Skådespelerskan Michelle Rodriguez hade rollen som Trudy Chacon. Hennes roller är alltid den tuffa, starka o coola tjejen, fattar inte varför men hon spelar det så bra hah. Hon har varit med i 3 Fast and Furious filmer om jag inte har räknat fel, sedan har hon varit med i favorit Tv-serien LOST! Och en massa andra actionfilmer. Hon är bisexuell också haha, så nice!
För övrigt så gick jag inte till skolan idag, orkade inte. Men imorgon måste jag upp i tid för det är julavslutning, sen måste jag köpa present i forum och senare dra till kusinerna för o äta middag.
Lana ♥





DUMDUMDUM

VAFAN GÖR JAG UPPE? MÅÅÅSTE SOOOOOOOOOOOOOOOOVA!

Brittany Murphy - Avatar - skola

Omg, jag satt och kolla på TV sen avbröt E! News och sa att Brittany Murphy dog imorse av akut hjärtstillestånd i duschen(?) Jag blev fett ledsen. Man blev glad av hennes filmer. Hennes filmer som jag gillade mest är 8 mile, Smekmånaden, Alla hans ex och Sin city! Hon kommer medverka i Sin city 2 som ska ha premiär 2010. Men det värsta var när Michael Jackson dog. Aja, människor föds o dör, vissa är kända o andra inte, men alla speciella.
Imorgon blri det mycket film. Först så ska vi kolla på film i skolan, vi får välja mellan 7 olika filmer. Jag tror att det blir Live from Bagdad eller Slumdog millionaire sen blir det bio med syrran och då ska vi se Avatar. Har hört att den är bra så det blir ska bli kul.
Jag måste sova snart för jag har fuckionghorskola som ni andra inte har, jag slutar på tisdag. Men jag är iaf inte ensam om det moahaha!
/ Lana ♥


RIP


söndag...

Otur eller vad? Mamma skulle sätta på spisen och laga mat men så går strömmen. Horspis -.- Aja, dom ska komma och fixa den snart så idag får jag inte mammas mat det får bli pizza moahaha. Känns inte bra för att jag har bara tjockat mig den här veckan men vafan ska man göra?! Kolla snön den har nästan blivit lika hög som mig..
Jag måste duscha snart för jag är seg som fan. Har typ fortfarande inte öppnat ögonen helt, ser ut som en gammal kines hahaha. Senare på kvällen ska jag gå över till Esra. Hon fyller år om 3 dagar så vi ska typ planera för hennes fest hihi. /Puss. Lana





jag vet inte



Esra & Jag ♥


Jag i kurdiska kläder haha!


FORUM FORUM FORUM

Choni bashi? Höhö. Jag vaknde för en timme sedan, det är skönt men ändå tråkigt för det är så mörkt när man vaknar. Sveriges väder.. Iaf, snart ska jag åka till forum med Sanfo och hennes kompis Natta. Vi ska vara där o göra jag vet inte vad (?). Jag vet jag är i forum rätt så ofta men vem fan bryr sig? :) och idag har forum öppet till 8. Woho! :D Nu måste jag skynda mig, annars blir jag för seg och orkar inte gå ut hihi. Puss/Lana ♥

fredag

Seg fredag men skolan var kul. Vi delade in oss två o två i klassen och tog roliga foton i fotostudion. Jag fick vara med Vera, hon skulle vara tomte och jag skulle vara snälla barnet som fick julkapp haha. Sen tog vi gruppfoto med hela klassen, men det var ganska stökigt. Efter skolan gick jag till forum och träffade min kusin Shayan och hans kompis, vi satt länge och snackade om allt o ingenting sen kom min syster o hennes kompisar men jag var så trött så att jag tog bussen hem. Jag somnade på soffan hemma med min tallrik i knät haha.

Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt sen kanske kolla på nån film. Puss / Lana.

sooooova

Hellolololo! Jag ska för första gången gå och lägga mig tidigt. Alltså innan 03:00 höhöhö. Puusss - Lalalana ♥


"Boys, them cute and sexy boys, from all over the world
If you feel this, come holla at me I need them
Boys, them cute and sexy boys, from all over the world
If you feel this, come holla at me I need them boys"



take my time

Det är fett myckeeet snö asso! Jag såg ingenting när jag fick ut imorse det var helt vitt, min svarta halsduk och jacka blev vita haha. Men det är sååå mysigt.
Idag så har jag varit med Hosai, Annä och S i forum. Vi åt och hade snöbollskrig ute på balkongen i forum hah! Eftersom det är så mycket snö ute så sa alla att bussarna var inställda men jag tog mig hem som vanligt (?) det äckligaste med bussarna just nu är att dom stiiinker häst kiss & bajs för att det är så blött på golvet. Euw.
Ska ta och ät något nu sen dra till Hosai och chilla hemma hos henne. / Puss - Lana.


45+

God morgooon. Åt frukost precis men jag ska egentligen vara i skolan nu och ha matteprov hihi. Får betala för det senare eller så skyller jag på Sveriges väder :) men u ska jag tao kolla på TV en stund sedan dra till fula skolan..

Puss / Lana



 

Galen lillebror

Godmorgon

Åh älskar o sova efter skolan. Så skööönt! Jag höll fan på o somna på bussen när jag var på väg hem så jag hoppa till som en idiot och gick av. Ska alltid hända mig -.-.
Vi var på kulturhuset med skolan och kollde på en massa fotografier med en massa tjocka kvinnor och konstiga iranska filmer utan svensk text haha. Ibland tycker jag att min skola är för skuuum.
Imorgon har jag matteprov som jag har inte pluggat på. Så duktig.
Aja, får leva med det hihi. Så nu ska jag sega lite till framför datan sedan duscha städa mitt rum o plugga om jag orkar..

Puss - Lana




Älta


i guess its my turn

Alltså det här kalla vädret dödar mig, på riktigt. Jag önskar att jag vann på lotto eller nåt. BEHÖVER SOL! Det känns som att jag klagar på vädret hela tiden men vafan?! Jag måste.. Sorry.

I helgen var vi hos Sophia och hade kuuul! Kände inte så många men hade roligt ändå. Senare på kvällen mötte jag Soma i Handen o sedan drog vi hem till henne. På söndagen vaknade vi runt 1 tiden, Soma skulle fika med Sofia och jag skulle dra till Forum o träffa Esra men hela släkten var där också -.-.
Sophia har ju åkt iväg nu till Arlanda, hon på donken någonstans o äter. Snart flyger hon till UGANDA! Kommer sakna henne ♥

Just nu borde jag plugga på hälsa eftersom jag har prov i det imorgon men jag sitter hellre här och får ett fint IG. Hsölkgdöklfgjdfkghldfkhödlfkhdlfkjhldkfghlkfjhöldkjfghölkdfjghlökdfjghlökdfjghlökjdfghlökdjfg. :) Jag skoja, ska skärpa mig och börja plugga på riktigt annars blir mitt liv IG.

Laaana.





Jag och Sanfo ♥


ge mig sommar

Jag var hos Esra ikväll och kollade på en massa roliga bilder på oss. Dom var så rooooliga. Ska tvinga henne o skicka dom till mig så jag kan lägga upp dom här, om hon inte grillar mig sen (a)

Jag är så jävla trött på vintern. Orkar inte frysa mer hah, man blir så deprimerad när det är så mörkt ute. Det är typ en timmes sol på dagen sen blir det natt. Sverigesväderärbajs. Nu ska jag gå runt på dagarna o tänka på solen elelr fly till ett annat land åh :)

Imorgon äre fredag, det händer inget speciellt men sen lööördag o det betyder Sophiafest hihi.

/ L A N A  ♥



Jag & Esra. På balen


hihi



08.

- Lana ♥


"myrornas krig kyssning sats"

Hellooo! Jag började min dag med att komma försent, jag hade ändå sov morgon till 09:50! Men det blir så när man inte lägger sig i tid.. När vi hade grafisk design kom rektorn in o sa att vi ska göra val av A kurserna. Man ska välja 3 karaktärsämnen. Det blir nog Tv-produktion, Film och Webb/design. Hihi myckeeet kuuul.

Jag sitter här nu o tuggar tuttgummi hihi. Ska iväg väldigt snart med Esra, vi ska till gymmet o fråga när hon kan börja sedan ska hon vänta på mig.

- PUSSÅKRAM - LANA ♥
 




                







lite bilder från i lördags


gör min läxa



LANA - läxorkansugaminguldigasnopp


cha cha

God kväääälll på er alla ! Vet ni vad jag har gjort idag? Jag har dansat " Cha Cha " , fast väldigt oseriöst med Matilda! Vi skulle visa upp våra steg men det gick inge vidare faktist.. så mycket sög vi. Men det var ändå skit kul.

Jag har inte gjort så mycket sen jag kom hem förutom att sova och äta. Blir så irreterad när jag kommer hem, vet inte varför. Jag är glad när jag är ute men sen när jag kommer hem blir jag liksom som att jag bara måste slå ner någon. HAHA SJUKT jag vet..

Det är bara 7 dagar kvar ( eller snarare 6 dagar ) KVAR! Jag åker på måndag! Äntligen. Men min rektor och min serveringsfittlärare och rektor har förstört allting. Jag skulle komma tillbaka den 22 Januari nu kommer jag nog hem 6 Januari ! PERFEKT ! Låter nästan som att jag ska vara borta i 2 veckor ungefär.. om inte mindre. Blev väldigt irreterad men "cha cha:n" hjälpte mig litegrann.

Jag fyllde ju år i  förrigår så jag ska ha en födelsedagsfest på lördag, perfekt innan jag åker. Jag har tyvärr inte kunnat bjuda allihopa eftersom det är i en lokal och jag vet inte ens om dom jag har bjudit får plats haha, så jag bjöd mina närmaste ( som då blev över 30pers men ändå ).. Så jag ber om ursäkt för er som inte har blivit bjudna. Det är verkligen inte meningen.

Men nuuuuuu ska jag hoppa i DUSCHEN och göra mig FRÄSCH !


Pusseliiiiiiipusspussssssss !!  / Sophia




nudlar

God inte morgon. Jag är fett trött men ändå inte, la mig runt 3. På morgonen kommer min syrra in o förstör mitt liv, hatar henne ♥ känner jag mig helt död. Jag kommer somna på plats senare idag. NU SKA JAG ÄTA NUUUUUDLAR SEN DRA TILL SKOLAN.

PUSSPUSSPUSS - LANA

Birthday sex

Hello och grattis igen på Sophia älskling ♥

Alltså jag vet inte varför jag alltid skriver mina inlägg mitt i natten haha. Känns som att man inte har tid på dagen eller så är jag för lat. Just nu kan jag inte tänka på något annat än mina tusen läxor som jag har! Och det är bara en massa jobbiga som att skriva texter hit o dit som ska vara inlämnade inom 2 veckor.

  • Skriva om filmen The true man show
  • Skriva om filmen Blade runner
  • En text om minnen & sinnen
  • Para ihop Utopi och dystopi texterna + analysera dom
  • Skriva logg för alla veckor som jag har missat
  • Göra ett träningsschema
  • Svara på en massa frågor om idrott & hälsa (prov nästa vecka)
  • Rätta min engelska saga + fortsätta på den
  • Plugga kukmatte, prov snart + omprov
Höhöhö jag tror inte ens att nån orkar läsa det där men kände för att skriva upp det bara. Ska nog börja o plugga imorgon..

/ Puss. Lana.




happy b-day 2 me!

Godmorgon godmorgon. Känner mih helt trött just nu. Jag var på födelsedags fest hos en barndoms vän vid namn Sandhya :)! det var skit kul vi dansde och åt mycket och vi hade kul som sagt. Det kändes skönt att få träffa alla man brukar träffa väldigt sällan så man passade på att roa sig medan man kunde. Och det gjorde vi. Inte en minut gick innan man ställde sig igen hehe ! Men idag är det en speciell dag..

 

JAG FYLLER 16 ÅR WOHOO !!!

min kompis skrev ett litet gulligt inlägg om mig på hennes blogg. http://shortybynature.devote.se
Åh saknar alla mina tjejer så mycket! vi måste verkligen umgås en massa när jag kommer tillbaka, men det är så svårt eftersom vi alla pluggar på olika nivåer. Men det får man se så såningom :)

Och senare idag sover jag hos Soheila! skit kul vi ska kolla på skräckfilmer och ha en mysig kväll.

Men nu ska jag gå och fixa mig och vara med mina syskon.

Puss - Sophia som äntligen är 16 :)


jag vet inte vet du? men jag veT? vet du? jag vet inte jag vet vet du?

Hej hihi. Vad händer? Jag sitter här och är fett sugen på en stoor granatäpple omg. Aja, imorgon är det skooola, jag börjar kvart över 9! Det är alldeles för tidigt. Annars brukar jag börjar runt 10 eller 12, sovmorgon ♥. 

Idag hade jag utvecklingsamtal och det gick bra. Hon sa bara bra saker om mig och tyckte att mamma hade jätte fina ögon. Hihihii. Efter det så åkte jag och mamma hem, då var alla kusiner hos oss. Min kusins mormor som är våran granne hade kommit hem från Mecka i Saudiarabien. Hon hade varit på Hajj, ni vet den hära vallfärden inom islam som alla muslimer måste gå på minst en gång i sitt liv. Det är fett coolt.

Nu ska jag försöka sova för annars kommer jag aldrig kunna gå upp från min varma, mjuka, prickiga, röda, vita, rosa, sköna säng ♥

PUSS - Lanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa




mamma o jag för ett år sen hihi. ♥

 


-

 






tjeena mors!

Tjena mors.. hahaha va fult det lät! Hur mår ni då ? Jag mår bara bra, känner mig på topp idag faktist. Har varit i skolan idag som vanligt. Var ganska trött på morgonen ( undra varför (?) ) men senare mot eftermiddagen blev jag pigg. Det gick ganska bra. Vi arbetade med statistik på matten, vilket jag suger på heeelt! , men har börjat fatta greppet a little.. det får komma med tiden.

Senare när jag kom hem sa jag till mamma att vi bör åka och shoppa till min resa så jag fick hem bl.a några leggins (lack leggins som jag har letat efter ett bra tag), guldiga leggins och lila leggins. Skit coola, å så ett par skor & ett par vinröda chinos och några tröjor & en klänning med leopard-aktig design på. Blev väldigt nöjd faktist. Det enda som är kvar nu är att storhandla för min b-day party snart. Längtar till det, eftersom jag ska få träffa mina vänner som jag inte har träffat på väldigt länge.

Som sagt åker jag till uganda och det är redan 11 dagar kvar:O ! Man blir så stressad. Men resväskan har fått massa saker i så jag behöver inte oroa mig om det. Nu har jag försökt göra en ny header och jag blev nöjd med den också, börjar bli väldigt trött nu så jag tror jag ska stänga av datorn, ta och duscha och lägga mig, har servering imorgon det är rena helv****! Så vi hörs imorgon!






Puss Puss - Sophia

... ?

JAG ÄR TRÖTT



- LANA

091201

Tjoho! sitter på lektion nu. Har arbetmiljö & säkerhet. Inte så kul med det funkar.

Puss Sophia


RSS 2.0